Radio Head Awards 2011: Albumom roka je Háj & Lov skupinz Noisecut!

Nový album Háj & Lov skupiny Noisecut je podľa poslucháčov Rádia FM albumom roka. Ocenenie Radio_Head Awards kapela získala už druhý krát a nadviazala tak na úspech predchádzajúceho albumu Bliiizko. Háj & Lov je aj podľa samotnej kapely ich zatiaľ najlepším albumom.

„Mám pocit že sme všetci nejako potichu dozreli a zužitkovali pri tejto nahrávke všetko čo sme sa za tie roky s kapelou naučili,“ vysvetľuje speváčka Bet-Maj Sepja.

Radio_Head Awards zároveň udelili špeciálnu cenu za prínos do slovenskej hudby vydavateľstvu Slnko Records. Slnko, podobne ako tiež ocenené vydavateľstvá Hevhetia a Deadred, vydáva dobrú slovenskú hudbu už desať rokov.

Činnosť Slnko Records z rokov 2010-2011 si teraz môžete vypočuť na voľne stiahnuteľnej kompilácii. Výber obsahuje piesne hudobníkov Longital, Hvozd, Lublau, Živé kvety, Romanika, Soňa Horňáková, Lyrik i ukážku z ocenenej novinky Noisecutu.

Súčasťou kompilácie sú aj dva bonusy – cover piesne Ivy Bittovej a Pavla Fajta V peřinách v podaní Longital a živá nahrávka piesne Príšerie od Tu v dome s hosťujúcimi rapermi Lyrikom, Benem, ktorú ste mali možnosť počuť aj na odovzdávaní Radio_Head Awards.

Kompiláciu nájdete tu: https://www.slnkorecords.sk/sr_artist.php?id=35. Je na voľné stiahnutie, alebo môžete podporiť svoje obľúbené vydavateľstvo.

Noisecut: Háj & Lov si môžete vypočuť a kúpiť tu: https://slnkorecords.sk/sr_album.php?id=89

Zdroj: Slnko Records
Publikoval: Redakcia GREGI.NET