Praktické informácie Paul Van Dyk!

Již tento pátek se do brněnského Bobycentra vrátí známá akce CITADELA, na které v roli headlinera vystoupí německá legenda Paul van Dyk, v rámci album tour The Politics Of Dancing 3. Pojďte si s námi projít organizační informace k akci! Upozorňujeme, že akce Citadela se po tomto vydání na dělší dobu stěhuje z Brna a i proto si pojďte akci ještě pořádně užít. 

Vstupenky na místě budou!
Vstupenky budou k dostání také na pokladnách v den akce.
Cena základní vstupenky na místě je 890 Kč (33 EUR), VIP 1190 Kč (44 EUR) a VIP GOLD 2490 kč (100 EUR). Na eura se vrací v CZK.

PVD_PLAN

Šatny
V dostatečném počtu bude zajištěna šatna pro návštěvníky, která se nachází ihned za hlavním vchodem do Bobycentra.

Kontrola pravosti vstupenek
Na akci budou instalovány speciální čtečky pro kontrolu pravosti vstupenek. Při zjištění falešné vstupenky nebudete vpuštěni na akci a bude přivolána Policie ČR.

Doprava
Návštěvníci se do Bobycentra dostanou tramvají č.1 z Hlavního nádraží. Nástupiště směr Řečkovice, výstup na zastávce Pionýrské nebo Hrnčířské, nebo autobusem č.67 z Hlavního nádraží, výstup na zástavce Sportovní.
Adresa Bobycentra je Sportovní 2a, Brno. Návštěvníci také mohou využít exkluzivní taxi dopravce akce, Top1 Taxi na tel : 844 110 110 nebo 734 574 110

Opuštění prostoru
Během akce nebude možnost opouštět prostor Bobycentrum. Po opuštění prostoru pozbývá vstupenka platnosti. Platí i pro akreditované a majitelé vstupenek VIP a VIP Gold.

Foto & Video
Abyste si mohli zvěčnit všechny speciální okamžiky na akci, je možné si s sebou vzít mobilní telefony / kompaktní digitální fotoaparáty. Profesionální fotoaparáty (s výměnnými objektivy) mohou používat pouze osoby, kteří obdrželi speciální akreditaci. (Silné blesky fotoaparátů mohou oslnit účinkující, proto respektujte dané nařízení).

Osobní prohlídka, kontrola totožnosti
Každý návštěvník akce se při vstupu podrobí osobní prohlídce, která je zaměřena na nebezpečné věci, jako jsou zbraně, nože a podobně. Do areálu je zákaz vnášení vlastního pití a jídla. Prosíme o spolupráci s pracovníky pověřenými zjištěním totožnosti z důvodu zamezení zneužití akreditací. Ty se vydávají pouze oproti občanskému průkazu.

Toalety
Bobycentrum nabízí dostatek nadstandartních toalet, které jsou k dispozici.

Propagace jiných akcí
Na CITADELE budou propagovány pouze ty kulturní akce, které jsou předem schváleny pořadatelem. Jakékoliv vylepování akcí, nebo rozdávání letáků na jiné kulturní akce, kterou nejsou schváleny, budou odstraněny, a dotyční návštěvníci, kteří akci nedovoleně propagují, vykázáni z akce.

Kouření
Kouření je v Bobycentru povoleno, avšak doporučujeme navštívit speciální zóny pro kouření. Na akci budou dohlížet také pracovníci záchranné a požární služby.
Prosíme také o maximální spolupráci s organizátory akce, respektování pravidel bezpečnostní agentury a dodržování zásad slušného společenského chování. Děkujeme za pochopení.

Přejeme úžasnou párty, těšíme se na Vás!

PVD_A1

Zdroj: II & ME Ltd