Transmission Festival sa spája s Óčko TV, aby si ľudia spestrili karanténu!

Už túto sobotu o 22:30 začína relácia PARTY RIDE, ktorá za bežných okolností sprostredkúva ľuďom dianie priamo z českých klubov a parties. Tento víkend to kvôli opatreniam, ktorými sa celý svet snaží zabrániť šíreniu hrozivého koronavírusu, však bude úplne inak! A o to sa postará práve jeden z najväčších halových festivalov tanečnej hudby v Čechách.

Transmission Festival je celosvetovo uznávaná show pre svoju dych berúcu produkciu, tiež pre krištáľovo čistý sound systém. Oči fanúšikov každoročne láka obrovský stage „oblečený“ do aktuálnej témy, laserové šialenstvo z dielne Ministry Rental Service, najnovšie a najvýkonnejšie svetlá, množstvo LED obrazoviek, ľadové CO2 efekty či niekoľko stoviek kilogramov konfiet v sprievode toho najlepšieho, čo trance ponúka.

Na tohtoročnej edícii, ktorá sa bude konať 24. októbra 2020 v pražskej O2 arene vystúpi Gareth Emery, Rodg a Paul van Dyk. Práve posledný menovaný zahral aj na Transmission Prague 2018. Set, ktorý odohral si budete môcť vychutnať v plnej dĺžke práve v relácii PARTY RIDE na Óčko TV. Tak zapínajte telku, zaspomínajte si na Paulovo pražské vystúpenie a užívajte si party v pohodlí domova!

Aj Transmission Festival sa pridáva k iniciatíve #flattenthecurve a vyzýva fanúšikov k zodpovednému správaniu na zabránenie exponenciálneho šírenia koronavírusu.

Vstupenky na Transmission Prague 2020, ktorá sa bude konať 24. októbra 2020 môžete zakúpiť v sieťach Ticketportal a Ticketmaster.

Tento a ďalšie video sety vo vysokej kvalite nájdete na Youtube kanále Transmission Festivalu.

Zdroj: Transmission