Posledný predprázdninový týždeň v Dunaji!

V rámci prvých troch intenzívnych mesiacov existencie KC Dunaj nastal posledný týždeň. Počas júla, augusta a začiatku septembra budú koncerty aj akcie, v plnej programovej sile sa vrátime v druhej polovici septembra. V lete ale u nás zažijete (okrem iných) Karamelo Santo, New York Ska-Jazz Ensemble, Junior Boys aj Trolejboys. Chystáme aj niekoľko letných prekvapení, dáme včas vedieť kto ešte bude vystupovať počas leta na štvrtom poschodí. A ešte niečo – v lete už bude otvorená terasa (aj s barom) každý deň.

Posledný týždeň pred letným režimom je opäť veľmi pestrý, napriek tomu že už máme ida dve akcie. V stredu prvýkrát do Bratislavy príde francúzska ragga dychovka Fanfare en Pétard, vo štvrtok uvedie Dezorzovo lútkové divadlo svoju legendárnu hru Lovestory – Tragédia z Extazu.

29.6.2011, 20:00 La Fanfare En Pétard, Vstupné 3 €
Šesť členná šialená energická bomba pochodového dychového orchestra zo Štrasburgu vo Francúzsku vás čaká v Dunaji 29. júna 2011.
Neočakávajte, že pri kapele La Fanfare En Pétard budete v pokoji počúvať príjemnú muziku. Majú totiž vo zvyku premeniž ulicu na tančný parket. Ich búrlivá show, ktorú predvedú pred koncertom priamo v uliciach mesta Bratislavy je zmesou ragga, ska, dub a hip-hopu. O nič menej to však búrlivé nebude ani priamo v sále Kultúrneho centra Dunaj. Šesť típkov vždy oblečených v červenej a čiernej farbe ponúknu neuveriteľnú eklektickú zmes melódií. Dychovka s medzinárodnou príchuťou, radostná až miestami nepríčetná kapela vás unaví svojou energiou.
Zloženie kapely:
Philippe „Gaston“ Rieger : spev, alt-saxofón
Paul Barbieri : spev, trúbka
Christophe Rieger : tenor-saxofón
Guillaume Nuss : trombón
Samuel Klein : malý bubon (rytmičák)
Nicolas Demelt : veľký bubon
Facebook event: https://www.facebook.com/event.php?eid=212509648771464

30.6.2011, 20:00 Dezorzovo Lútkové Divadlo: LoveStory – tragédia z Extazu, Vstupné 5 €
Dezorzovo lútkové divadlo vám prináša jedinečnú možnosť zažiť posledné dni Bunny M a Kláta Killera, najslávnejšieho zločineckého mileneckého páru v celom vesmíre, ako aj ich tragický koniec z rúk zákerného medziplanetárneho prenasledovateľa a sektára Godzilu. V hlavných úlohách novej bizarnej komédie sa pod velením principála, televízneho a filmového režiséra Gejzu Dezorza predstavia známi lútkoví artisti Kamil Kollárik a Andrej Kováč. V sprievode mimozemských rytmov dua Alek-Zander und Mizzi Spaas znova zažiaria fascinujúce bábky z dielne scénografa divadla Von Dubravaya tentoraz za výtvarnej pomoci Ivany Šátekovej, vôbec prvej ženy, ktorej sa podarilo pristáť v nehostinnom svete tohto hardcorového mužského súboru. Divadlo oceňované doma aj v zahraničí, sľubuje so svojou novou atrakciou nevšedný zážitok, vďaka ktorému poľahky prekonáte všetky hranice vesmíru, fantázie a poznania, lásky a aj pohlaví.
rezervácie: pr@dezolutky.com
Facebook event: https://www.facebook.com/event.php?eid=167407486657568

Zdroj: KC Dunaj
Publikoval: Redakcia GREGI.NET