Opäť je tu klubová noc Wilsonicu!

Ďaľší Wilsonic Club rozvibruje priestory KC Dunaj v Bratislave už tento piatok 28. októbra. Tentokrát bude patriť výsostne domácim dídžejom. Zahrajú Junior, Teapot, Inso a Tibor Holoda.

Wilsonic Club pravidelne každý mesiac ponúka prehliadku tých najaktuálnejších trendov v elektronickej hudbe. Po septembrovej návšteve vizionára urbánnej elektroniky Appleblima, tento mesiac odprezentujú svoje najčerstvejšie kúsky rezidentní dídžeji.

Tak ako Wilsonic platí za rešpektovanú klubovú značku, tak aj Tibor Holoda a Junior za jedných z najprogresívnejších slovenských dídžejov. Práve oni so svojimi skúsenosťami a “up-to-date selekciou” budú garantmi špičkovej piatkovej zábavy a tanečného zážitku.

Bok po boku s vyššie menovanými sa o váš zvukový komfort budú starať aj služobne mladší, ale nemenej zruční, dídžeji Teapot a Inso, ktorí svoje kvality, hudobný prehľad a vkus potvrdili už len samotnou nomináciou.

Kvalitná tanečná muzika, atraktívne priestory KC Dunaj a symbolické vstupné 4 eurá sľubujú parádny žúr. Nebol by však možný bez ľudí na parkete, na bare aj na terase, tak ak sa chcete pridať, zapíšte si:


Piatok, 21:00, Wilsonic Club @ KC Dunaj – bude žúúúúúúr!

Zdroj: Wilsonic
Publikoval: Redakcia GREGI.NET