Oficiálny štart bratislava-inline 2016 presunutý na 22. júla!

Oficiálny štart 13. ročníka piatkovej večernej korčuliarskej akcie bratislava-inline sa prekladá na piatok 22. júla 2016. Vzhľadom na vysoké zaťaženie polície počas predsedníctva Slovenska v Rade EÚ nám nie je možné poskytnút policajný doprovod v štandadnom režime, preto bude sezóna vyzerať trošku inak – o to viac si ju príďte užiť!

Inline korčuliarska akcia bratislava-inline je už dlhé roky neoddeliteľnou súčasťou letného programu Bratislavy. Organizátori vopred avízovali, že trinásty ročník bude čiastočne iný. Jazdy sa nebudú konať každý piatok v hlavnom meste, ako to bolo doteraz, ale každý týždeň sa pokúsia priniesť podujatie do niektorého z sk-inline miest.

petrzalka_dav_2014

bratislava-inline je organizovaný prejazd po vopred vytýčenej trase, za sprievodu polície, 40-členného inline teamu, zdravotnej služby, sanitky a hudby. Približne tisíc korčuliarov a s nimi aj cyklisti, kolobežkári, longboardisti či bežci si vychutnávajú cesty, po ktorých denne chodia do školy či do práce. Akcia je predovšetkým o atmosfére, zúčastniť sa jej môže každý – mladí, starí, jednotlivci, skupinky,… dôležité je vedieť korčuľovať v dave a zabrzdiť.

„Trinásta prvá“ jazda sa bude konať v piatok 22. júla. Stretávanie sa začína o 20.00 v oddychovej zóne nákupného centra Aupark (Lunapark), kde okrem partnerských stánkov, inline školy či požičovne korčúľ si môžete vychutnať aj výborný koncert kapely KLONS. Štart jazdy je o 21.00 a keďže Peter Sagan nám robí na Tour de France opäť veľkú radosť, zajazdíme si trasu Saganovu. Ďalší piatok 29. júla sa odohrá na skvelom okruhu Slovakia Ringu v Orechovej Potôni v rámci zrazu kamiónov Truck Arena, bratislavské jazdy si užijete v auguste. Nenechajte si to ujsť!

Viac info o bratislava-inline na www.bratislava-inline.sk | facebook event: https://bit.ly/1Nvusy6

Zdroj: bratislava-inline / www.bratislava-inline.sk