O2 generálnym partnerom festivalu Grape!

Po vydarenej premiére ostáva O2 aj v roku 2013 generálnym partnerom festivalu Grape. Je to dobrá správa najmä pre zákazníkov O2, ktorí majú od pondelka jedinečnú šancu získať dva dvojdňové lístky ešte deň pred oficiálnym predpredajom. Až 500 lístkov bude v exkluzívnej ponuke pre zákazníkov O2 za zvýhodnenú cenu 29 EUR. Uplatniť si ich budú môcť prostredníctvom kódu O2 Super zóny. 

„Od prvého rande s Peťom Saganom na akcii Bike Spirit v Bratislave až po samotné vyvrcholenie vzťahu O2 a Grape festivalu na piešťanskom letisku nám bolo všetkým jasné že toto spojenie má veľmi dobre našliapnuté. Dobrých vzťahov nikdy nie je dosť! Ešte pred tým ako budeme hovoriť o praktických a zábavných vychytávkach pre ďalší ročník, máme pre našich zákazníkov dobrú správu o vstupenkách. V pondelok 26.11. pre nich spúšťame exkluzívny predpredaj za zvýhodnenú cenu, vďaka ktorému sa môžu už teraz tešiť na fantastickú atmosféru a skvelú hudbu,“ uviedla hovorkyňa O2 Martina Jamrichová.

„Sme veľmi radi, že po úspešnej premiére môžeme pokračovať aj v roku 2013 v spolupráci s našim generálnym partnerom O2. Veríme, že spoločne prinesieme opäť zvýšenie kvality a komfortu pre všetkých návštevníkov festivalu. Už teraz sa veľmi tešíme na leto 2013,“ dodal Ján Trstenský, organizátor festivalu Grape.

Festival Grape sa uskutoční 9. – 10. augusta 2013 na Letisku Piešťany. Exkluzívny predpredaj vstupeniek začne v pondelok 26. novembra 2012 a pre zákazníkov O2 je k dispozícii 500 dvojdňových lístkov za 29 EUR, ktoré si bude možné uplatniť prostredníctvom kódu z O2 Super zóny. Festivaloví nadšenci si budú môcť vybrať medzi vytlačením e-lístka napríklad doma, alebo zaslaním klasického lístka, so spoplatneným poštovným. Predpredaj zvýhodnených lístkov bude otvorený do 29. februára 2013 resp. do vypredania uvedených 500 lístkov.

V tomto roku O2 pripravilo návštevníkom množstvo rôznych služieb a aktivít, napríklad: bezplatné Wifi v celom areáli festivalu, aplikáciu mobilného sprievodcu, súťaže, nabíjačkárne telefónov či oddychovú zónu O2 Svet. Ďalej to boli aj MMS v sieti O2 Slovensko zadarmo počas celého trvania festivalu.

Zdroj: Grape festival