New Age 18: Info + rozhovor s Qo!

Ak vám hovorí niečo meno Audio, tak tohto týpka budete milovať. Petr Vicher aka. Qo (Citrus | Disturbed | Trust in Music | Close 2 Death | Abducted | Black Seeds), hoci netuším, ako sa to presne číta, je chalan zo susednej Českej Republiky, ktorý k nám zavíta exkluzívne po prvý krát a odohrá svoj tvrdými beatmi nadupaný set.

Ukážky jeho tvorby nájdete na jeho osobnom Soundcloude: https://soundcloud.com/qosobu, kde sa sami presvedčíte, že sa jedná o vysoko kvalitnú Neurofunkovú produkciu hodnú svetovej špičky.

New Age párty, v poradí už 18-ta, sa teda bude niesť v duchu silnej temnoty, keď sa priestory Havana Clubu v Šuranoch budú doslova otriasať.

Nechýbajú slovenské špičky ako stará známe duo CENCO & DYKMAN, Gesi b2b s Coumanom, ktorí odohrajú set na troch deckoch a samozrejme pozvanie prijal aj Trilo, ktorého dobre poznáme z akcií ako PULSE, ktorej sa stal rezidentom po boku eNemyho, momentálne pôsobiaceho v Anglicku.

Ako vždy sa môžeme tešiť na večne usmiateho Lakyho aka. LS3KE, rezidenta akcie, ktorý bude oslavovať svoje narodeniny. Koľkáte nebudeme spomináť, nepatrí sa. Okrem neho samozrejme Selo, Kollmik a Skroll.

6-ty Apríl, Havana Club, Šurany, od 21-ej do 6-ej rána, pretože dobrá zábava tak skoro nekončí!

A tu máme krátke interview s headlinerom večera, Petr nám ochotne odpovedal na pár otázok, nech sa páči:

Na Slovensku budeš hrať zrejme prvý krát, aký to je pocit?
Všechno je jednou poprvé a já se hroznì tìším :)

Ako dlho sa venuješ hudbe a čo ťa viedlo práve k tomu, že si si zvolil Drum n‘ Bass, konkrétne Neurofunk?
Hudbu polsouchám samozřejmì odmala, drum and bass ke mnì přišel přesnì takhle – kámoš mi ve vlaku pùjčil walkmana, hrál mu tam nìjáký set od Konflict.. A už to bylo. Walkmana sem mu už vrátiti nechtìl :D

QO

Prezraď nám viac o svojej produkcii, kde berieš motiváciu, inšpiráciu?
Motivace je asi to, že se chci zařadit po bok tìch „superhvìzd“ co od dob výše zmínìného walkmana tak zbožňuju, dìlám to, protože mnì to baví a doufám, že to baví i ostatní, hlavnì na akcích! Inspirace.. Je toho více, ale žiju poblíž Ostravy.. Kdo zná místní panoramata a industriální zóny, ví, že to mùže být dost inspirativní.. Jinak ve všech hudebních stylech, například v technu a hlavnì z drum and bassu z dob Konflict a dalších techstepových es :)


Aký bol tvoj doterajší najväčší úspech?
Zatím určitì upsání trackù na Citrus Recordings.. Vždyť „Do Drop in“ na Citrusu 001 byla jedna z vìcí, co byla na té kazetì taky :D Takže vinyl (Infected / War Stomp) na tédle značce, v tìchto pro vinyl temných dnech, to pro mnì dost znamená! :) To je nejvìtší úspìch v hudbì, osobní Vás nezajímají, že jo :P

Akú krajinu by si chcel navštíviť ako DJ / Producent, po prípade kde by si chcel pôsobiť?
Co se týče dnb, tak abych se přiznal, nikdy jsem nad tím neuvažoval.. Mám rád Anglii.. Tak třeba tam? Co se týče ostatních stylù – Ibiza :D

Niečo špecifické v tvojom živote, okrem hudby, čomu venuješ extra pozornosť; nejaké ďalšie „hobby“, po prípade práca / štúdium?
Určitì přítelkynì :) Pak asi jako každý, rodina, přátelé, zábava a.. Práce. Takže vlastnì nemám žádného zajímavého koníčka – nuda..? :D

Aké sú plány do budúcnosti?
V hudbì se rozhodnì chci pořád zlepšovat, dodìlat nìjáké vìci, vlastní, i kolaborace.. Nìco zkusit třeba i v jiných žánrech.. Zahrát si všude možnì.. Užívat života, jak to jen pùjde.. A hlavnì nepolevit :)

Zdroj: New Age
Publikoval: Redakcia GREGI.NET