DUBSTEP.SK Night prvého februára v Subclube!

Webový portal Dubstep.sk už štyri roky spája dubstepovú komunitu na Slovensku. Za ten čas sme spolupracovali naviacerých kvalitných akciách, ktoré priniesli na Slovensko zaujímavé mená. Práve teraz však nastal správny časna našu vlastnú párty.

Na prvom vydaní Dubstep.sk Night zahrá ako headliner bulharské producentské duo BASSCATZ spoločne s MC Bashment. Viac o nich sa dočítate nižšie. Jazzcause pripravuje mix zložený z dubstepových klasík od počiatku dubstepovej scény až posúčasnosť, veľa promo trackov a nevynechá ani vlastnú produkciu. Miretz zahrá energický set, v ktorom sa odzrkadlia rôzne podoby súčasnej bassmusic a Dubshoock roztočí selekciu svojich zaprášených platní.

Facebook link https://www.facebook.com/events/327346640718176/

BASSCATZ (BG)

Monk a Jamez Bongg aka Basscatz  je bulharské producentské duo, sú súčaťou PLATFORM MUSIC –najvýznamnejšieho dubstepového labelu v tomto regióne.

Obaja majú solídne DJské pozadie, a zároveň pracujú na svojej vlastnej produkcii. Ich debutový track ‚Mo Dub‘ vyšiel na prvej bulharskej dubstepovej kompilácii ‚PLATFORMULA 1‘ -, tu sa ocitli popri menách ako Balkansky a Skiller, ktorý je svetovým šampiónom v beatboxe.

Basscatz vydali track Moving forward, ku ktorému natočili aj klip, spolupracovali na ňom s jednou z najžiadanejších bulharských speváčok – Ruth Koll, spojili v ňom deep dubstep, soul a elektroniku. Remixu sa zhostil Balkansky aka Cooh.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/14887890″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Koncom roka 2012 uzrel svetlo sveta aj ich najnovší videoklip k tracku Thriller. S pričinením MC Bashment a MC Grigovorom má šancu stať sajedným z top bulharských dubstep/grime trackov, ktoré tu vznikli.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/14394381″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Za posledný pol rok sa na stageoch striedali s menami ako16Bit, Phaeleh, Von D, Distance, Youngsta, Darkside, Caspa a mnohými ďalšími. V máji 2012 sa prvýkrát objavili v GetDarker TV naživo zo Sofie. Ich bezchybné sety sú vždy plné deepového a masívneho zvuku, dynamickej selekcie s množstvom nepublikovaného materiálu s dostatkom energie, ktorá vyhecuje dav bez ohľaduna to, kde svoj set odohrajú.

www.platform-music.org
www.soundcloud.com/platform-music
www.soundcloud.com/basscatz
www.facebook.com/platf0rm
www.facebook.com/basscatz
www.youtube.com/platformBG

 Zdroj: Nudance