Na radiu City zahrajú hodninový koncert Chinaski.

Kapela CHINASKI se po dvaceti letech vrací zpět ve velkém. Nejen, že kluci vydali CD 20 LET V SÍTI, ale chystají velký únorový koncert v pražské O2 Areně. Pokud se na něj nedostanete, máte možnost slyšet už ve čtvrtek výjimečný akustický koncert, který kluci zahrají pouze na radiu City 93,7 FM – ve čtvrtek 21. listopadu 2013 od 15:00.

Michal Malátný, Otakar Peřina, František Táborský, Ondřej Škoch a Petr Kužvart budou totiž hosty dalšího speciálu Petra Slívy s názvem CITY LIVE. „V první lize českého hudebního nebe jsou v tuto chvíli jenom tři kapely (když nepočítám Lucii), které jsou schopny vyprodat cokoli a kdykoli si namanou: Kryštof, Nightwork a Chinaski. My máme s první ligou skvělé vztahy, ty první dvě kapely jsme už v CITY LIVE měli, a tak je logické, že chceme i tu třetí. A když už si o to kluci řekli, tak proč jim nevyhovět. Bude to nářez., říká průvodce pořadem, moderátor Petr Slíva. Produkční tým připraví z hodinového vystoupení speciální videa, která budou exklusivně umístěna na oficiálním YouTube profilu radia City – www.youtube.com/city937. Zájemci mohou navíc získat úplně poslední místenky, o které se hraje v odpoledním vysílání radia City do čtvrtka.

banner_cl_chinaski2

CITY LIVE: Pražské radio City má pro vás hudební speciál CITY LIVE. Každý měsíc se mohou posluchači těšit na speciální živě odehraný akustický krátký koncert s nejlepšími českými a slovenskými muzikanty. Pořad CITY LIVE můžete slyšet v odpoledním vysílání Petra Slívy vždy po 15. hodině. Několik posluchačů radia City může být přímo na místě koncertu a užít si neobvyklý zážitek opravdu zblízka. Hostem listopadového speciálu CITY LIVE bude v jedinečném vystoupení kapela CHINASKI, v listopadu se pak můžete těšit na první zahraniční jméno v CITY LIVE.

Zdroj: radio City