City Live: Tomáš Klus zaspieva celej Prahe.

Pražské radio City vysílá pravidelně pro své posluchače akustické koncerty, na kterých pravidelně vystupují největší hvězdy domácí i zahraniční scény.

Po sobotním exkluzivním živém vystoupení Sporty Spice Melanie C a Petera Aristona, zahraje a zazpívá ve speciálu CITY LIVE Tomáš Klus. Neobvyklé bude i místo, odkud se pořad radia City, v pátek 28. března od 15 hodin, odvysílá.

Tomas_Klus_01

Akustický koncert CITY LIVE SPECIÁL se tentokrát uskuteční na místech, ze kterých pozoroval největší pražské trhy už Karel IV. Stejný výhled na celou metropoli bude mít v pátek 28. března od 15:00 také TOMÁŠ KLUS a jeho Cílová skupina, kteří zahrají živě prostřednictvím radia City 93,7 FM celé Praze, především novinky z čerstvě vydaného alba Proměnamě.

Dvacítka posluchačů radia City získala možnost být přímo u toho, a mít tak Tomáše Kluse doslova na dosah. „Myslím, že tohle bude pro posluchače a skalní fanoušky Tomáše Kluse opravdu neobvyklý zážitek. Navíc je to další vrchol Prahy, který se radiu City podařilo zdolat. Naši posluchači už před časem večeřeli přímo na Petřínské rozhledně a teď jim přímo z Jindřišské věže zazpívá Tomáš Klus. Těšíme se na to!“, říká Bára Lukášová, programová ředitelka radia City.

Jindřišská věž: https://www.jindrisskavez.cz
Tomáš Klus: https://www.tomasklus.cz/
radio City 93,7 FM: www.radiocity.cz

V pořadu CITY LIVE vystoupili: MIG-21, VÁCLAV NECKÁŘ, VERONA, KRYŠTOF, DEBBI & LIPO, DIVOKEJ BILL, PORTLESS, EWA FARNA, XINDL X, IVA FRÜHLINGOVÁ, NIGHTWORK, CHINASKI, MILOW /BEL/, NO NAME /SVK/, PETER ARISTONE /SVK/ a MELANIE C /ENG/.

Videa z jednotlivých vystoupení najdete na YouTube kanálu radia City – www.youtube.com/city937.

head_city_live

Zdroj: radio City