City Live: Hviezdna Mel C a mladý Peter Aristone zahrajú naživo celej Prahe na radiu City.

Pražské radio City vysílá pravidelně živě odehrané akustické koncerty s nejlepšími českými i zahraničními muzikanty. Pořad CITY LIVE, který můžete slyšet každý měsíc v odpoledním vysílání Petra Slívy, bude mít v sobotu 22. března další významnou zahraniční návštěvu. Mini-koncertu se zúčastní také 10 vybraných posluchačů radia City, kteří si můžou neobvyklý zážitek užít opravdu zblízka.

Další velkolepé zahraniční CITY LIVE uslyšíte v sobotu 22. března od 15:00, kdy přijde do studia radia City zahrát živě slavná MEL C, zpěvačka kultovní britské dívčí skupiny SPICE GIRLS, s ní dorazí také velký objev slovenské hudební scény PETER ARISTONE. V absolutní české LIVE premiéře tak zazní společný duet MEL C a PETERA ARISTONA – COOL AS YOU, další novinky z Peterova alba „19 Days In Tetbury“. Čeká vás i nevšední rozhovor, a svou otázku mohou světové hvězdě položit osobně i návštěvníci ve studiu. Radio City totiž na tuto hudební událost rozdává místenky deseti svým posluchačům.

„Máminy buchty jsou nejlepší a držet se doma v teple taky není k zahození, ale vždycky přijde doba, kdy je čas vyrazit do světa a stát se „světovým“. Paty z domu jsme vytáhli už v prosinci, kdy jsme odvysílali CITY LIVE s belgickým zpěvákem Milowem (ve skutečnosti ty paty z domu musel vytáhnout on), teď pořad CITY LIVE postoupí do dalšího levelu. Má nejoblíbenější členka Spice Girls, Mel C, natočila duet se slovenským zpěvákem Peterem Aristonem! Už to je událost, ale oni ho navíc přijedou zazpívat naživo do CITY LIVE, no nemějte potom nos nahoru. Moc se na ně těším a už z toho nespím“, říká Petr Slíva, průvodce pořadu CITY LIVE na radiu City.

Diskografie / videa:

https://youtu.be/klCXBkn0VGs

https://youtu.be/x7E24eKJvs0

MEL C (částečný zdroj: cs.wikipedia.org)

Melanie Jayne Chisholm (* 12. ledna 1974, Whiston) je anglická zpěvačka, skladatelka a podnikatelka, světově známá z působení v dívčí skupině Spice Girls, kde měla přezdívku Sporty Spice. Během své sólové hudební kariéry používá přezdívku Melanie C. Dosud vyprodukovala čtyři studiová alba. Byla nominována na BRIT a ECHO Awards, koncem roku 2000 pak figurovala na prvním místě hitparády Billboard Dance Chart ve Spojených státech. Je dosud nejúspěšnější britskou spoluautorkou největšího počtu singlů, které se umístily na prvním místě ve Spojeném království. V celkovém pořadí včetně mužských autorů je pak na třetí pozici za Lennonem a McCartneym.

Studiová alba:
1999 – Northern Star
2003 – Reason
2005 – Beautiful Intentions
2007 – This Time
2011 – The Sea
2012 – Stages

PETER ARISTONE (zdroj: iDnes.cz)

Ambicí prorazit ve světě se netají spousta českých a slovenských hudebníků. Někteří kvůli tomu odjeli točit desky do Londýna nebo jinam, ale málokdo se zatím dostal tak daleko jako třiatřicetiletý zpěvák ­skladatel, který si říká Peter Aristone. Tomu totiž na desce, jež vyjde během jara, zpívá Mel C ze Spice Girls a James Dean Bradfield z ­Manic Street Preachers, který k tomu hraje i na kytaru.

„Rozpadla se mi kapela Popcorn Drama, já pořád psal písničky a pak můj manažer najednou říká: Pojďme to udělat ve velkém,“ vzpomíná Aristone na začátek příběhu desky 19 Days in Tetbury.    Rozhodili sítě do zahraničí a na nabídku se ozvali tři producenti. „Všechno to byla skvělá jména, ale nejvíc mne zaujal Greg Haver,“ vzpomíná Aristone, jak se dal dohromady s člověkem, který se proslavil zejména spoluprací na slavných deskách Manic Street Preachers. Slovo dalo slovo a slovenský muzikant se vydal do vesničky Tetbury, která leží asi padesát mil od Londýna. Tam už ve studiu čekal celý tým muzikantů, který byl na nahrávání připraven.

head_city_live_melc

Pořadatelem koncertu a partnerem CITY LIVE na radiu City s MEL C je produkční a promo agentura BRAINZONE s.r.o.

V CITY LIVE na radiu City už postupně vystoupili: MIG 21, VÁCLAV NECKÁŘ, VERONA, KRYŠTOF, DEBBI & LIPO, DIVOKEJ BILL, PORTLESS, EWA FARNA, XINDL X, IVA FRÜHLINGOVÁ, NIGHTWORK, CHINASKI, MILOW /BEL/ a NO NAME /SVK/.

Zdroj: radio City