Belgičan MILOW zahraje naživo celej Prahe na rádiu City.

Pražské radio City vysílá už rok živě odehrané akustické koncerty s nejlepšími českými a slovenskými muzikanty. Pořad CITY LIVE, který můžete slyšet každý měsíc v odpoledním vysílání Petra Slívy, bude mít 10. prosince svoji velkou zahraniční premiéru. Té se zúčastní také 10 vybraných posluchačů radia City, kteří si můžou neobvyklý zážitek užít opravdu zblízka.

První zahraniční CITY LIVE uslyšíte v úterý 10. prosince od 15:00, kdy přijde do studia radia City zahrát živě belgický zpěvák MILOW. Dost možná zazní živě i slavné hity jako AYO TECHNOLOGY nebo YOU & ME. Čeká vás rozhodně i nevšední rozhovor, a svou otázku mohou světové hvězdě položit osobně i návštěvníci ve studiu. Radio City totiž na tuto hudební událost rozdává místenky deseti svým posluchačům.

„Naší filosofií bylo vždy víc hrát než mluvit a CITY LIVE je dalším krokem, jak dostát sloganu radia City – více hudby, méně slov. Už rok se na radiu City 93,7 FM hraje pravidelně živě a myslím si, že naši posluchači slyšeli živě hrát a zpívat opravdu zajímavá jména. Naposledy to byli třeba Chinaski (https://youtu.be/R5r3_q7RDc8) a Nightwork (https://youtu.be/P-Rybo9pHtY), kteří si s našimi posluchači také „zajamovali“. Naši videosekci na kanálu YouTube tak obohatila skvělá a především unikátní videa s nezaměnitelným obsahem, který jinde neuvidíte ani neuslyšíte. Můžeme slíbit, že v našem hledáčku jsou i nadále skutečně zajímavá jména a troufneme si i na světové hvězdy. Jsme hrdí, že právě radio City je první, které hostí přímo ve svém studiu živý koncert zahraničního interpreta tak zvučného jména, jakým MILOW určitě je“, říká Bára Lukášová, programová ředitelka radia City.

MILOW (částečný zdroj: cs.wikipedia.org)

Milow, občanským jménem Jonathan Vandenbroeck (* 14. července 1981 v Borgerhout), je belgický zpěvák a textař. Je známý díky svým hitům You Don’t Know, You & Me nebo Ayo technology, stal se vítězem v MIA v letech 2008 a 2009.

Milow - image radio City

Milow se poprvé objevil v soutěži Humo’s Rock Rally roku 2004, kde se dostal až do finále. V roce 2006 vydal své první album The Bigger Picture. První singl alba One Of It se objevil na belgických rádiích, druhý singl You Don’t Know získal třetí místo v anketě Ultratop 50 (týdenní hitparádě nejprodávanějších singlů v Belgii produkovaných a vydaných organizací Ultratop). V září roku 2008 vydal cover verzi Ayo Technology, písně původně napsané a vydané 50 Centem, Justinem Timberlakem a Timbalandem. Video pro Ayo Technology vyvolalo velkou senzaci, jen na YouTube bylo přehráno více než 43 milionkrát. Singl získal první místo v Belgii, Nizozemí, Švédsku, Švýcarsku a Německu. Více než 300.000 kopií singlu se prodalo jen v Německu, celosvětově pak více než 600.000 kusů. Dalším úspěchem je prodej 400.000 kopií alba s názvem Milow, které se stalo 16. nejprodávanějším albem roku 2009 v Německu. Singl  You don‘t know byl pak 48. nejprodávanějším singlem roku 2009. Dalším mezníkem byl duet Out of My Hands s norskou zpěvačkou a textařkou Marit Larsen.

OCENĚNÍ:

2007
„Zomerhit – Newcomer“ (nováček) – cena belgického Radia 2
„TMF-awards – Best New Artist National“ (nejlepší nový národní umělec)
„Music Industry Awards – Best Music Video“ (nejlepší hudební video)
„Music Industry Awards – Best Song“ You Don’t Know (nejlepší píseň)
„Music Industry Awards – Best New Artist“ (nejlepší nový umělec)

2008
„Music Industry Awards – Best Music Video“ (nejlepší hudební video)
„Music Industry Awards – Best Song“ Ayo Technology (nejlepší píseň)
„Music Industry Awards – Best Pop“ (nejlepší pop)
„Music Industry Awards – Best Male Solo Artist“ (nejlepší sólový umělec)
„Music Industry Awards – Ultratop Download Award“ (nejvíce stahovaný)
2010
„European Border Breakers Award – Best Selling Belgian Artist in Europe“ (nejprodávanější belgický umělec v Evropě)
„European Border Breakers Award – Public Choice Award“ (veřejností vybraný pro ocenění
„Swiss Music Awards – Best International Newcomer of 2009“ (nejlepší mezinárodní nováček 2009)

Pořadatelem koncertu a partnerem CITY LIVE na radiu City s MILOW je agentura FOURCE ENTERTAINMENT s.r.o.

banner_cl_milow2

Zdroj: Radio City