Mudhole, Underdose a Sic sa predstavia v Randal clube!

Pondelok 7.5.2012, už o necelé dva týždne sa v bratislavskom Randal klube uskutoční koncert kapiel Mudhole, Underdose a Sic.

Mudhole a Underdose tu predstavia svoj materiál, ktorý majú v pláne vypustiť po prázdninách v podobe split albumu „Dose Of Mud“. Na dvoj CD, ktoré vyjde pod hlavičkou Coopilation Records sa bude nachádzať šesť skladieb od každého interpreta.  Ešte pred samotným koncertom budete mať možnosť vypočuť si jednu skladbu z očakávaného albumu a to od každej kapely.

Mudhole je na scéne už nejaký rok. Počas existencie došlo k menším zmenám zostavy, ktoré sa utriasli až koncom roku 2010. Kapela je v počiatkoch inšpirovaná klasickým Seattle grunge-om, ktorý sa časom vykryštalizoval v podobe vlastného štýlu, ku ktorému prispieva každý člen zoskupenia. Okrem pripravovaného „splitka“ má na konte demo album z roku 2007.

Underdose sú doma v Nitre a podobne ako Mudhole prešli tvárnením, ktoré ustalo po vydaní dema 2008. Výbušný, atmosférický grunge s priamymi gitarovými rifmi si najlepšie vychutnáte naživo.

SIC predstaví tvorbu zo svojho debutového počinu Selfsketch. Alternatívny metal plný nalomených rytmov a netradičných harmónií striedajú priamočiare, chytľavé melódie charizmatických refrénov. Album sa nevyhol ani nominácii na album roka 2011 v žánrovej kategórii Hard&Heavy v ankete Radio_Head Awards Radia_FM a svojím vystúpením nielenže podporí ale zároveň aj zaklincujú pestrý večer.

Nasledujúci deň 8.5. je sviatok – deň víťazstva nad fašizmom a pre tých, ktorý tento sviatok plánujú patrične osláviť bude klub otvorený skorých ranných hodín.

Facebook event
Mudhole Facebook
Underdose Facebook
Sic
Coopilation Records

Mudhole_Underdose_Sic

Zdroj: Lago Ciger CR
Publikoval: Redakcia GREGI.NET