Megablast z dvojice Makossa & Megablast zahrá v Bratislave už tento piatok!

Každý, kto ako tak sleduje viedenskú scénu určite pozná legendárne duo Makossa & Megablast. Vznikli niekedy v roku 2004 a tvoria ju dvaja skúsení DJi a producenti Markus Wagner a Sascha Weisz.

Ich úžasná zmes house music, techna, dubu a afrických beatov je v ich prípade naozaj jedinečná, navyše, keď pochadzajú z Viedne. A z tej nemajú ďaleko k nám do bratislavského Nu Spirit Clubu, kde už tento piatok zahrá Megablast na Leporelo_FM Party.

Ich prvé spoločné veci začali výchádzať v roku 2006 na známom rakúskom labely G-Stone Recordings, ich spoločný debutový album Kanuaka vyšiel o rok neskôr na rovnakej značke, za ktorou stojí ďalšia známa rakúska dvojica Kruder & Dorfmeister. Prišli aj ďalšie veci na značkách ako International Deejay Gigolo, !K7, Compost Records,  alebo na ich vlasnej Luv Lite Recordings, kde v roku 2011 vyšiel aj ich druhý album Soy Como Soy.

Čo sa hovorí, tak Megablast je úžasný DJ, ktorý vie pracovať s ľudmi a jeho sety sú plné energie. S Megablastom z Viedne zahrajú aj rezidenti akcie a protagonisti relácie Leporelo_FM na Rádiu_FM Milos a Skank. Viac info nájdete na oficiálnej Facebookovej stránke Leporelo_FM www.facebook.com/LeporeloFM.

Leporelo_FM Party
Nu Spirit Club
piatok, 15.2.2013
Megablast of Makossa & Megablast (Luv Lite Rec. / International DeeJay Gigolo/ Vienna)
Milos (Radio_FM / Designforms)
Skank (Radio_FM / Techhouse.sk)
Paul Diamond (SDJS)
www.nuspirit.sk
www.radiofm.sk/relacie/leporelo
www.mixcloud.com/radiofm/playlists/leporelo_fm

www.facebook.com/leporelofm
www.leporelo.sk
www.facebook.com/MAKOSSA.MEGABLAST

Zdroj: Leporelo_FM