MAJSELF PO DVOCH ROKOCH SPÚŠŤA PREDPREDAJ UNIKÁTNEHO ALBUMU “ROMEO A JULIA”,  KTORÝ POKRSTIL NOVÝM KLIPOM!

„keď je Rómeo, tak je aj Júlia…ROMEO A JULIA sme my“ 

Majself vlastným menom Michal Švehla po takmer 2 rokoch vydáva nový album “ROMEO A JULIA”. Okrem samotného spustenia predpredaja uviedol raper na domácu scénu aj titulný klip s rovnomenným názovom ako samotný album. Skladbou “ROMEO A JULIA” tak pokrstil svoje jedenásť ročné hudobné dielo. 

Od januára nás Majself zásoboval novinkami z pripravovaného albumu. Energická skladba “JUMP” či vášnivé “RÁNO” naznačovali, že aj celkový album sa bude niesť s tématikou, kde bude figurovať interprétová najväčšia životná múza – manželka Julka.

„ Album „ROMEO A JULIA“ je zhrnutie môjho života za 11 rokov, kedy som spoznal svoju ženu Julku. Tak ako na zdravý vzťah treba vyzrieť, tak aj na tento album som musel dospieť. Je na ňom 18 skladieb, ktoré majú postupnosť a logiku. Je na ňom všetko, čo mi život za ten čas dal a vnímal som to v spojení s nami dvomi. Vložil som doň všetko, čo som v sebe mal, a aj touto formou doslova cez skladby púšťam ľudí do svojho vnútra a nášho sveta. Album ma moderný sound, každá skladba je iná a pre mňa ako umelca symbolizuje zatiaľ najväčší hudobný progres, aký som v kariére spravil,  hovorí MAJSELF.

Tracklist  / Majself – ROMEO A JULIA

  1. Intro
  2. Oheň
  3. Posledný Tanec
  4. Ráno
  5. Popstar
  6. Nečakám ft. Martin Císar
  7. Romeo a Julia
  8. Znovu
  9. Musím ísť
  10. Tanec v daždi ft. Veronika Strapková
  11. Jump
  12. Mám to rád
  13. Raj ft. Dominika Mirgová
  14. S tebou ft. Adiss
  15. Trofej ft. Ben Cristovao
  16. 87 ( skit )
  17. Navždy
  18. Jedno ft. Nikol Kassell

 

Spustenie predpredaja albumu raper pokrstil novým klipom “ROMEO A JULIA”, o ktorý sa opäť postaral jeho dvorný režisér Dušan Krajčovič. Námet si navrhol Majself sám a o krásne lokácie sa postaral Dušan. “S Julkou sme spolu už 11 rokov, zažili sme nádherne chvíle, ale nevyhli sme sa ani tým horším. Nedávame na reči ostatných, ale prehnané negatívne komentáre nám tiež niesú ľahostajné. Preto som sa vo finále rozhodol pre titulnú skladbu “ROMEO A JULIA”, pretože sme v nej chceli poukázať, že ak sa dvaja ľúbia, nezaujíma ich cudzia kritika, osobné narážky či zazerávačky lebo v zdravom vzťahu si vytvoríte vlastný svet, kde nepozeráte na ostatných, ale pre vás existuje len ona a nič viac. Chceli sme vystihnuť presne tieto pocity, preto sme zazerávacie scénky natáčali v mojej obľúbenej reštaurácií Fou Zoo, keďže najmä na verejných miestach ako sú reštiky, kluby či kaviarne si najviac ľudia nevedia odpustiť tie opovrhovacie pohľady. Matej Zrebný, youtuber a môj kamarát to zahral excelentne, až som si na chvíľku myslel, či to náhodou nemyslí vážne”, vysvetľuje úsmevne pointu celého klipu raper.

O rytmický sound sa postaral hudobný producent Hoodini, mix master si vzal na starosti Baret zo SickKing Records a postprodukcia bola na Matúšovi Jarabicovi. Ako na každom natáčaní klipov, tak aj na booklet albumu sa o make up postarala samotná manželka rapera Júlia Švehlová, keďže jej hlavná profesia je make up/vizáž a je aj majiteľkou beauty salónu. V klipe sa však o Julkine vlasy postaral hairstylista Marek Hupka. “Možno nemáme všetko, ale spolu nám nič nechýba. Som na neho nesmierne hrdá a veľmi sa teším, že CD ROMEO A JULIA je už vonku, tak isto ako aj nádherny vizuál od nášho šikovného režiséra Dušana Krajčoviča. Dúfam, že sa bude ľuďom páčiť a že prostredníctvom neho pochopia, aké je dôležité nevzdávať sa a najmä žiť vlastný život bez masiek,  pretvárok a zatrpknutosti. Lebo len ten vlastný svet, ktorý si tvoríte s milovanou osobou je tým skutočným hodnotným pre vás samotných”, uzatvára raperová manželka Júlia Švehlová.

Oficiálny predaj albumu “ROMEO A JULIA” je naplánovaný presne 9.júna a hneď nato absolvuje Majself aj tour, kde samotný album predstaví v kníhkupectvách po celom Slovensku. 

https://www.instagram.com/majself_neptun/
https://www.instagram.com/juliasvehlovamakeupart/
https://www.instagram.com/dusankrajcovic/
https://www.facebook.com/Majself/
https://itunes.apple.com/sk/artist/majself/id636277822
https://open.spotify.com/artist/4uGlaZn0LSybHkHFEKBOV2

Album ROMEO A JULIA  – https://shop.rukahore.sk/majself

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Zdroj foto: Erik Tomašák, Erik Tomašák