Hlasujte za Lunokhod v nomináciách Rádia_FM.

Slovenská hard&heavy úderka Lunokhod zaujala svojim ostatným EP Black Flame Burning a získala nomináciu v Radio_Head Awards. Šesťskladbové EP, ktoré je plnohodnotným krátkym albumom tejto formácie sa minulý rok tešil priazni slovenských aj českých kritikov. Fanúšikovia tak môžu v aktuálnom hlasovaní posunúť túto kapelu ďalej.

„Keďže sme boli dlho zavretí v našej mesačnej báze v štúdiu, kde dokončujeme nový album, bez kontaktu s pozemšťanmi, o ničom sme nevedeli a táto nominácia bola pre nás absolútnym prekvapením,“ uviedol Lunokhod. Kapela svojou tvorbou zaujala nielen fanúšikov extrémne tvrdej muziky, ale aj rockovú scénu, čo potvrdzuje snaženie kapely robiť „dobrodružnú hudbu, ktorá sa snaží stáť nad žánrami.“ Lunokhod vychádza z tradície a filozofie hardcoru, no vo svojej tvorbe využíva paletu žánrov.

Lunokhod 2015

To podľa slov hudobníkov potvrdí kapela aj na svojom pripravovanom albume, ktorý vyjde v marci a bude obsahovať 9 skladieb. Pôjde tak o prvú dlhohrajúcu platňu tohto pomerne mladého zoskupenia. „Bude to tvrdší a zároveň aj melodickejší materiál, vydali sme sa progresívnejšou cestou,“ priznáva Lunokhod. Hlasovať za Lunokhod môžete do 22. februára. Celú tvorbu skupina uverejnila na svojom profile bandzone.cz/lunokhod.

Zdroj: Edo Kopček z Agentúry Bee Production
Foto: Lunokhod, Bee Production