Lunokhod oslávi v piatok narodeníny i oficiálne vydanie svojho prvého albumu v Cassbare!

Nielen svoje štvrté narodeniny, ale hlavne oficiálne vydanie prvého albumu Watch Out … Season Of Discontent, ktorý vyšiel v novembri v americkom vydavateľstve Sliptrick Records oslávi hardcorový Lunokhod z Košíc v piatok16. decembra 2016 v Cassbare na Dominikánskom námestí.

„Svoj celkom prvý koncert sme hrali práve v Cassbare, tak sme sa rozhodli vrátiť sa sem s platňou a osláviť všetko, čo sa nám za tie 4 roky čo hráme podarilo. Vydanie debutového albumu, dvoch EP, koncerty po celom Slovensku, v Čechách, v Maďarsku“, vysvetľuje gitarista Peťo Malinovský prečo so spoluhráčmi Ferom Proksom a Kamilom Sinicynom nerobia klasický krst, aký by možno niekto čakal, ale poriadnu párty pre všetkých, čo sa v piatok prídu do Cassbaru zabaviť.

Lunokhod v týchto dňoch už pracuje na výrobe videoklipu k pesničke Blind Leading The Blind.

Režisérom klipu je náš dobrý kamarát Ady Podhorský, bývalý basgitarista našej predchádzajúcej skupiny Siempre.

Ady síce nie je profesionálnym režisérom, ale poznáme sa strašne dávno  a veľmi dobre si rozumieme ľudsky i hudobne, preto sme chceli aby tento klip natočil on,“ hovor Peter a dodáva, že Lunokhod koncom februára obehne so svojimi koncertmi Slovensko na podporu svojej čerstvej novinky Watch Out … Season Of Discontent.

Zdroj: Natalia Novotna