Lukáš Kimlička oficiálnym fotografom súťaže MISS SLOVENSKO 2013!

Slovenský módny návrhár i fotograf Lukáš Kimlička bude tento rok participovať na projekte súťaže krásy MISS SLOVENSKO úplne inak, ako v uplynulých ročníkoch. Stal sa oficiálnym fotografom finalistiek Miss Slovensko 2013, ktorých výber sa uskutoční už tento mesiac.

,,Poznám Lukášovu prácu módneho návrhára, stylistu i fotografa. Je mimoriadne kreatívny a jeho fotografie majú úspech aj v zahraničných fashion magazínoch. Som presvedčená, že nové finalistky, budú z jeho práce nadšené. Už stretnutie s ním je zážitok,“ hovorí riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.

S organizátormi súťaže Miss Slovensko spolupracuje Lukáš Kimlička od roku 2006. V jednotlivých ročníkoch sa podieľal na stylingu dievčat a navrhoval aj viaceré finálové róby. Jeho spoločenské šaty priniesli vlani šťastie Kristíne Krajčírovej, ktorá si v nich prevzala korunku krásy Miss Slovensko 2012. Zároveň bol autorom jej finálových šiat, ktoré uviedla na svetovej súťaži MISS WORLD.

Lukáš Kimlička bude aj súčasťou kastingovej poroty, ktorá začne 14. januára vyberať semifinalistky súťaže. Koncom januára z nich na neverejnom semifinále vyberú finálovú dvanástku.

Finále MISS SLOVENSKO 2013 sa uskutoční 14. apríla a v priamom prenose ho odvysiela TV JOJ.

Zdroj: Forza, a.s.