Karol Csino zápasil s legendou kickboxu Rudom „Roninom“ Ďuricom!

Už o pár dní sa v Bratislave stretnú najlepší kickboxeri sveta! Na bojovej šou roka 16. marca 2013 v Incheba Expo Aréne nemôže chýbať ani herec Karol Csino, ktorý tomuto športu doslova prepadol. Nedávno si splnil sen a zatrénoval si s legendou slovenského kickboxu a majstrom sveta Rudom „Roninom“ Ďuricom!

Karol Csino je u nás známy ako herec a spevák! Málokto však vie, že je náruživým športovcom. Už niekoľko rokov trénuje thajský box, ktorému doslova prepadol. Pravidelne absolvuje mesačný pobyt v Thajsku, kde s odborníkmi trénuje thajboxerské a kickboxerské údery.

„Juhovýchodnú Áziu som si zamiloval. Konkrétne v Thajsku som „zaparkoval“ aj preto, lebo tam mám  zázemie a priateľov. Ale asi najväčším motívom je pre mňa thajský box a povestný mesačný thajboxerský kemp, ktorý vždy raz za rok absolvujem. Zhodím 10 kilogramov, dám sa do výbornej fyzickej a psychickej kondície.“ Opisuje Karol Csino.

Tento rok sa Karolovi Csinovi pred odletom do Thajska splnil sen! Zatrénoval si s legendou slovenského kickboxu a majstrom sveta v tomto športe Rudom „Roninom“ Ďuricom.

„Bola to pre mňa veľká česť a vzácnosť zatrénovať si s majstrom sveta. Po pozvaní na tréning som ani na chvíľku nezaváhal a hľadal som spôsob ako si upraviť pracovný čas, aby som mohol prísť. Samotný tréning bol úžasný. Skúšal som údery a dával som do toho všetko. Chcel som si to čo najviac užiť a vychutnať. Až ma museli organizátori trocha brzdiť.“ S úsmevom konštatuje Karol Csino.

Karola na tréningu prekvapil aj prezident svetovej verzie W5 Sergej Čepinoga. Stále aktívnemu kickboxerovi, ktorý na šampionát trénuje Ďuricu, neprekážal ani oblek. Bez problémov predviedol zopár majstrovských úderov a kopov. Karol Csino sa už teraz teší na Majstrovstvá sveta W5 v kickboxe, ktoré sa konajú 16. marca 2013 v Incheba Expo Aréne v Bratislave.

„Na  Slováka Ďuricu si thajskom kempe dobre pamätajú! V Thajsku je neuveriteľné množstvo malých aj väčších klubov a veľa lokálnych šampiónov. Sú radi, že sa po svete thajský box a kickbox rozširuje. Takže držia palce našim aj rusky hovoriacim boxerom!“ Prezradil Karol Csino.

Nenechajte si ujsť boj o titul majstra sveta, do ktorého sa zapoja aj Slováci Vladimír „Dracula“ Moravčík a Vladimír „Terminátor“ Konský. Bojovníci z 11-ich krajín budú zápasiť o dva opasky svetového šampióna vo verzii W5 a jeden interkontinentálny! Ozdobou večera bude superboj 3-násobnej svetovej šampiónky a najkrajšej bojovníčky planéty Jekateriny Barbie Vandarjevovej. Bieloruska sa postaví do ringu proti Češke Alene Holej. Nebudú chýbať ani ukážky bojových umení v podaní spoluorganizátora MS W5 Štefana Kurillu  – tradičné aikido a daito-ryu aikijuijitsu. Vstupenky sa predávajú v sieti Ticketportal a na www.ticketportal.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Boris Nemeth