LeRa sa postarala o hymnu k majstrovstvám sveta!

Skvelý hudobný počin s medzinárodnými ambíciami sa podaril rockovej speváčke LeRe. V týchto dňoch vychádza zároveň s videoklipom jej nový singel. Nie je to iba obyčajná pesnička. LeRa totiž dostala ponuku, ktorá sa neodmieta – naspievať oficiálnu svetovú hymnu k Majstrovstvám sveta v kickboxe W5.

LeRa11

Minulý rok sa Majstrovstvá sveta v kickboxe konali v Bratislave po prvýkrát. Organizátori vtedy hľadali rockovú kapelu so ženskou líderkou do konceptu sprievodného programu. Na odporúčanie oslovili práve LeRu, ktorá ich ohúrila energiou, talentom a skvelým hlasom. A tak sa rozhodli, aby práve ona naspievala hymnu W5, ktorá bude kickbox reprezentovať na celom svete. LeRa bola spoluprácou nadšená.

Nedávno pokrstila na najväčšom tuningovom zraze „CAR at Tuning Party“ akčný a dynamický videoklip, v ktorom okrem speváčky excelujú aj kickboxeri a kickboxerky svetového formátu. Krstným otcom videoklipu sa stal prezident šampionátu W5 Sergey Chepinoga. „Videoklip vznikal pomerne dlho. Je tam zostrih z niekoľkých veľkých kickboxových podujatí a sprievodných akcií, z nahrávacieho štúdia a, samozrejme, aj z live prenosu majstrovstiev sveta, na ktorých sme s kapelou hrali. Neuveriteľne sa teším z tejto spolupráce a už teraz chystám ďalšie pesničky v rockovom duchu, ktoré budú propagovať tento šport,” neskrýva radosť LeRa.

Sergey Chepinoga ako krstný otec videoklipu W5_1

LeRa stihla založiť aj novú kapelu Birds Eye View. Formácia už pracuje na debutovom albume. Jej prvý koncert bude vo veľkom štýle – premiéru si odbije priamo na tohoročných Majstrovstvách sveta v kickboxe, ktoré sa už 29. a 30. novembra budú konať v Incheba Expo Aréne v Bratislave. Okrem hymny W5 tam spoločne predstavia aj ďalšiu novú pieseň propagujúcu šport s názvom The Way of A champion. A to je príznačný názov, veď v hlavnom meste Slovenska uvidíme bojovníkov z celého sveta. O titul majstra sveta bude bojovať aj slovenský šampión Vladimír Moravčík a turnaj ponúkne oslňujúcu megašou plnú hviezd a dokonalých kostýmov. Diváci zažijú športovo-kultúrny zážitok, súčinnosť boja, histórie a životného štýlu.

Zdroj: Nikoleta Kováčová