JANA GLOVAŤÁKOVÁ SI V SKLADBE  “NEODCHÁDZAJ” LIEČI ZLOMENÉ SRDCE!

Na Vianoce nám Janka priniesla emotívnu skladbu “Čas Vianočný”, ktorá bola jej prvou vlastnou skladbou. Po krátkom čase vydáva ďalší song “NEODCHÁDZAJ”, v ktorom naplno vynikla nádhera kamerových prestrihov okolia Oravy a jej zvonivý hlas.

Pred dvoma rokmi sa speváčka objavila v známom hudobnom projekte, speváckej súťaže The Voice ČeskoSlovensko a dnes vydáva svoj druhý singel. Hrá nielen na klavíri, ale vyučuje aj na umeleckej škole, no v oboch skladbách, však za klavírom vidíme Mareka Babinského. Majestátnosť skladby podčiarkol Marek svojími pasážami na skale.

”Keď som bol pozerať miesto, kde mám dať klavír, neveril som, že ho tam budem vedieť dať, nieto ešte hrať na ňom. Nakoniec sme ho tam dostali traktormi a bolo nás asi 7, no nebolo to vôbec jednoduché”, opisuje zážitok klavírista. Skladba “NEODCHÁDZAJ” napísala speváčka ešte v roku 2017, no až teraz uzrela svetlo sveta. Už zo samotného textu vycítiť, že ide o osobnú výpoveď. Je to o mojom zlomenom srdci a o túžbe po láske. Toto obdobie som si ponechala v tomto texte a chcela som ho dať von lebo je to aj pre mňa uzatvorenie niečoho, čo som vtedy prežívala. Odkedy som stála na pódiu veďla Janky Kirschner som si uvedomila, že spev je to, čomu sa chcem venovať naplno, teším sa na nasledujúce obdobie, čaká má veľa tvorby a plánujem aj album. Verím, že ľuďom sa moja hudba bude páčiť a nájdu si v nej to, čo potrebujú”, hovorí nadšene Janka. Produkciu zastrešil Ľubomír Mazák z Randal Group Production, za kamerou bol Dominik Diko a video edit spracoval režiśer hudobných klipov Adrián Kutný.

Music/Lyrics Jana Glovaťáková
Pianist Marek Babinský
Mix/Mastering Ľubomír Mazák (Randal Group production)
Production Ľubomír Mazák (Randal Group production)
Camera Dominik Diko
Video edit Adrián Kutný

https://www.instagram.com/janaglosikova/
https://www.facebook.com/janaglovatakova

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ
Foto: Youtube Jana Glovaťáková