Hviezda ARMADA MUSIC ØRJAN NILSEN doplní ARMINA VAN BUURENA v Trenčíne!

V utorok 4. júla 2017 slovenská EDMANIA prináša to najlepšie, čo svetová tanečná scéna ponúka. V Trenčíne vystúpi päťnásobný najlepší svetový DJ a producent Armin van Buuren! V rámci lineupu ho doplní nórska hviezda vydavateľstva ARMADA MUSIC – ØRJAN NILSEN.

Nadšený, pracovitý a oddaný – to sú tri slová, ktorými zrejme najlepšie v skratke opísať nórske DJské eso Ørjana Nilsena. Za posledných pár rokov ohuruje obecenstvá po celej planéte svojím podaním obrazu toho, ako by mal DJ a producent 21. storočia vyzerať.

Ørjanova spolupráca s holandským vydavateľstvom Armada Music započala vydaním piesne „Red Woods“ v roku 2006 pod jeho DJským pseudonymom „DJ Governor“. Počas rokov pôsobenia Ørjan našiel svoj hudobný podpis a predviedol ukážku svojho obrovského potenciálu prostredníctvom nahrávok „La Guitarra“ (2008), „Lovers Lane“ a „So Long Radio“ (2010). Svoj prvý album ako uznávaný umelec vydal Ørjan v roku 2011 pod názvom „In My Opinion“, ktorý zaútočil na predajné rebríčky a vystrelil Ørjana na zoznam sledovaných umelcov každého fanúšika elektronickej tanečnej hudby.

Aj napriek obrovskému úspechu albumu „In My Opinion“, Ørjan nepreukázal najmenšie známky spomaľovania a čoskoro prišiel s ďalšími hviezdnymi úspechmi, trackmi ako „Viking“, „Atchoo“ (2011) a rok 2012 odpálil v spolupráci s Armin van Buurenom piesňou pomenovanou „Belter“ (pozn. v preklade borec), pokračoval aj sólovými prácami „Amsterdam“ a „Endymion“ a na jeho konci rúcal steny klubov peckami „Copperfield“ a „Filthy Fandango“. 

Vďaka svojej nákazlivej zmesi robustného a melodického zvuku, jeho energii a nasadeniu za prehrávačmi  sa dostal Ørjan do najlepších svetových klubov a na pódia najväčších festivalov. U nás sa predstavil na premiérovej EDMANII ešte v roku 2015 a teraz sa vracia späť, aby opäť potešil svojich fanúšikov.

Buďte pri tom a kupujte lístky v predpredaji na https://bit.ly/EDMANIA_OPEN_AIR_2017
Viac info o akcii: https://bit.ly/AVB_SK_2017

Zdroj: EdMania