Hudobný šoubiznis uvádza: Boris Now!

Na svetlo sveta prichádza Boris Now! Mladý a perspektívny spevák predstavuje svoj prvý singel Live The Night, ktorý zaujal dokonca i kanadské hitparády. V rámci spolupráce s ďalšími umelcami vznikol tento ambiciózny projekt, ktorý získal pozornosť zahraničných médií.

Spevák Boris Now v septembri 2013 predstavil svoj prvý singel Live The Night. Na vytvorení tohto singla sa podieľal textár a umelec Jugo Azul a rapperka C-MONE, ktorí sa stali Borisovými piliermi pri vytváraní jeho prvej piesne. Konkrétny nápad existoval v spevákovej mysli dlhší čas. Realizácii singla sa preto spolu so skúseným producentom venoval starostlivo a konečný výsledok bol jasným odrazom pôvodnej idey.

BorisNow1

„Vždy som miloval hudbu. Spieval som a tancoval všade, kde to bolo možné. Hudba sa na mňa prilepila už v detstve a sprevádza ma i v prítomnosti a robím ju takú, aká sa mi páči a v tom plánujem pokračovať aj naďalej.“

Hudba bola vždy Borisovou vášňou. MP3 prehrávač sa stal jeho súčasťou a bez neho sa nikdy nikam nepohol. Po objavení svojich prvých vzorov sa zapísal na hodiny spevu ku profesionálnej hudobníčke, ktorá sa stala jeho oporou a ktorá ho aj inšpirovala k vlastnej produkcii.  Dance pop je pre neho základom, na ktorom chce stavať i v budúcnosti.

„Neskutočne milujem noc a tmu. Sú pre mňa veľkou inšpiráciou. O nich je i môj prvý singel Live The Night. Chcem ním povedať ľuďom, aby si užívali nočný život, aby zažili noc plnú zábavy a lásky a aby zabudli na všetky starosti, ktoré ich sprevádzajú počas dňa.“

Boris aj naďalej plánuje spolupracovať so skúsenými producentmi a hudobníkmi i zo zahraničia. Snaží sa spoznávať nových ľudí, učiť sa a naberať nové inšpirácie. V súčasnosti sa tiež obzerá po novom manažérovi s komunikatívnou angličtinou, ktorý by ho odbremenil od rôznych starostí, vďaka čomu by sa mohol plne venovať produkcii hudby. Boris to považuje za veľký krok vpred, ktorý by pomohol zrealizovať jeho sny a vízie.

BorisNow2

Web | Kontakt

Zdroj: BN