Boris Now – Choďte do toho!

Na hudobnej scéne sa objavila nová tvár sympatického mladého speváka, ktorý si hovorí Boris Now! Boris má za sebou svoj prvý singel, ktorý zaujal najmä v zahraničí.

Momentálne čakáme na jeho druhý song, o ktorom verí, že zaujme. Dnes vám prinášame rozhovor s týmto charizmatickým mladíkom, pre ktorého je hudobný showbiznis životným snom.

Ahoj Boris. Si na hudobnej scéne ešte pomerne nový. Ako si sa k tvorbe hudby dostal a čo to všetko pre teba znamená?
Prišlo to zo dňa na deň. Jednoducho som mal svoje sny, idoly a predovšetkým som chcel skúsiť, čo všetko obnáša práca v hudobnom priemysle, ako to funguje vo vnútri štúdia a tiež ako funguje celá tá spolupráca s ďalšími ľuďmi. Pre každého človeka, ktorý si chce splniť svoj sen, je to niečo nové. Takisto aj pre mňa sú tieto začiatky nové, pretože sa len učím a viem, že sa treba stále zdokonaľovať a tak šplhať hore. Nejde to len tak, že sa po prvom dni práce zobudíš a si hviezda. Nie, nie… Treba si vybojovať svoje postavenie na trhu a ísť za svojím snom a tiež netreba pozerať na primitívne výsmechy alebo ohováranie. Každý jeden krok musím starostlivo vykonať, premyslieť a snažiť sa zlepšovať sa – a až raz budem na konci, tak sa obzriem dozadu a s veľkým úsmevom a s vycerenými zubami sa pozriem na tých ľudí, ktorí o mne pochybovali!

BorisNow-Foto

Prečo si sa rozhodol stať spevákom?
Často som rozmýšľal o tom, že môže byť úžasné cestovať po svete v rámci koncertných vystúpení, spoznávať nových ľudí, zažívať dobrodružstvá a veľa inej zábavy. Musí to byť fantastický pocit, keď môžeš stáť na veľkom pódiu a robiť show pre ľudí. Všetky profesie majú svoje výhody aj nevýhody, ale moje kroky smerujú práve k hudbe. Aj keď som sa možno s nejakým obrovským talentom nenarodil, i tak sa budem snažiť rozvíjať ho čo najviac, aby som bol neustále lepší a lepší. Ak o mne niekto pochybuje, alebo o niekom inom, odporúčam pozrieť sa na jedného veľkého človeka, ktorým je Nicholas James „Nick“ Vujicic.

Kto je tvojím najväčším vzorom?
Je to kráľovná hudobného priemyslu a žena, ktorý sa vždy drží na vrchole. Vždy bola najlepšia a aj bude. Samozrejme, je to tá, ktorej celý svet leží pri nohách – Madonna.

O čom najradšej spievaš?
Spievam o tom, čo práve je a čo bude.

Snažíš sa teda hudbou aj niečo povedať?
„Nahoďte fajný styling, zoberte frajera, frajerku do klubu a nechajte 220 voltov prúdiť vašimi telami!“

Kam by si to raz chcel dotiahnuť?
K Madonne do obývačky, dať si s ňou drink a potom to u nej rozpáliť.

S kým všetkým si už pri tvorbe hudby spolupracoval?
Nakoľko som ešte malý chlapec, nemám za sebou zatiaľ veľa spolupráce s ľuďmi. Ale napríklad na piesni Live The Night som spolupracoval s úžasným umelcom menom Jugo Azul (USA), ktorý napísal text pre moju prvú – ja to nazývam ľudovú pesničku, na ktorú boli pozitívne ohlasy a ktorá je mojou srdcovkou. Ďalej som na tomto songu spolupracoval s veľmi milou raperkou C-MONE (UK), ktorá sa svojej úlohy v piesni zhostila veľmi dobre. Na mojej druhej piesni som opäť spolupracoval s Jugom Azulom, raperkou Jayy Starr, raperom Ayo Mikeey, s veľmi „hybridným“ producentom SIZZLE, Sccottom H. a ďalšími. Sú to všetko veľmi talentovaní ľudia z USA. Tiež bola spolupráca so zvukovým inžinierom Scottom Hortonom. Všetci majú odo mňa obrovský potlesk! Tento nový singel s názvom Shout vyjde koncom apríla. Sledujte, zdieľajte…

BorisNow1

Čo už máš teda za sebou a čo pred sebou?
Za sebou mám už titul podvodníka od nejakého idiota, ale asi moc tunelujem, musím to obmedziť. Ale v podstate za sebou nemám vôbec nič – všetko mám len pred sebou.

Spája ťa s hudbou nejaký silný zážitok, ktorý si prežil?
S Madonnou a Michaelom Jacksonom som v mp3 prehrávači prežil veľmi veľa. Naozaj rád spomínam na tieto chvíle a ďakujem práve im dvom, že do mojich uší prúdila ich neskutočne kvalitná a úžasná hudba.

Chcel by si ešte na záver niečo dodať?
Áno, chcel by som na záver povedať niečo ľuďom, ktorí idú za svojimi snami. Ak cítite, že niečo chcete robiť a že je to vaša cesta, choďte po nej! Síce táto cesta nebude nikdy rovná a bude popretkávaná mnohými prekážkami – i tak je ten vzrušujúci žiarivý vrchol blízko. Nikdy nepočúvajte ľudí, ktorí vás deptajú slovami „ty na to nemáš“, ignorujte ich smiech… Choďte do toho!

Otázky kládla: Daura
Zdroj: Redakcia GREGI.NET