Boris Now uvádza svoj druhý singel SHOUT, SHOUT!

Po krátkej prestávke sa opäť stretávame s menom Boris Now, mladým a sympatickým spevákom, ktorý už zakrátko predstaví svetu svoj druhý singel!

Boris odštartoval svoju hudobnú cestu ako nováčik piesňou Live The Night, ktorá ale ešte ani zďaleka neskončila svoje pôsobenie na scéne a ktorá sa tiež stále snaží preraziť po celom svete.

„Veľmi rád spomínam na spoluprácu so C-MONE z U.K. a na spoluprácu s Jugo Azulom – to boli moje prvé dve skutočné spolupráce so zahraničnými umelcami, ktorým sa nesmierne teším a som veľmi rád, že sa spolupodieľali na tvorbe mojej piesne.“

5 - 40

Borisov prvý singel Live The Night je možné započuť v niektorých zahraničných rádiách, napríklad v Kanade alebo aj v U.S.A. Ohlasy na skladbu však zazneli aj z Brazílie, Afriky, Číny, Indonézie a niekoľkých krajín Európy.

„Ľudia mi písali správy, že milujú skladbu Live The Night a chcú odo mňa ďalšiu pieseň. Dlho som nepremýšľal –  začala sa výroba… Druhá pieseň bude na značne lepšej úrovni, než aká bola pri produkcii Live The Night. Posnažil som sa o ten vytúžený krok vpred, vyhol sa stagnácii a preto je i moja radosť z nového singlu o to väčšia a úprimnejšia!“

Na novom Borisovom single Shout sa podieľal napríklad producent Sizzle z Atlanty, U.S.A, ktorý je pridruženým DJom pre Flo Rida umelca. Spolupráca na tvorbe novej skladby sa tak dostala na skutočne profesionálnu úroveň, vďaka ktorej vznikla mohutná a silná pieseň. Celý text s výborným podaním a nápadom vytvoril Jugo Azul pochádzajúci z Oxfordu v U.S.A. Jugo Azul je považovaný za talentovaného umelca s neustále plnou hlavou nových a originálnych nápadov.

https://www.youtube.com/watch?v=PRlhEfB8TUc

„Jugo Azul spolupracoval aj na mojej prvej piesni Live The Night a ja jednoducho naozaj milujem jeho prácu – preto som ho oslovil aj po druhýkrát. Jugo na spoluprácu ochotne pristúpil a napísal Shout, Shout.

Pri tvorbe piesne Shout si Boris taktiež veľmi pochvaľoval spoluprácu s raperkou Jayy Starr, ktorá pochádza taktiež z U.S.A, konkrétne z oblasti South Los Angeles a objavuje sa na novom single taktiež s rap vstupom. Jayy je rovnako považovaná za veľmi talentovanú a nápaditú umelkyňu, s ktorou je podľa Borisových slov spolupráca taktiež skvelá a na profesionálnej úrovni. Taktiež Boris spolupracoval s veľmi talentovaným raperom Ayo Mikeey, ktorý pochádza taktiež z U.S.A, konkrétne z oblasti South Los Angeles a objavuje sa na novom single taktiež s rap vstupom. Ayo odviedol veľmi kvalitnú prácu za čo mu patrí veľká vďaka.

„V skladbe Shout je počuť kus Ameriky – spolupráca so zahraničnými umelcami za Atlantikom bola pre mňa radosťou, zážitkom a úžasnou skúsenosťou, čo ma posunulo opäť o kus ďalej. Spoznal som nových ľudí, nadviazal nové kontakty, postavil i základy pre vytvorenie ďalšej skladby v budúcnosti. Moje poďakovanie a uznanie patrí všetkým umelcom, ktorí sa na produkcii piesne Shout podieľali, nakoľko pomohli vytvoriť skladbu, o ktorej si myslím, že je veľmi silná a melodická. Poklona patrí k zvukovému inžinierovi menom Mikes do New Yorku, ktorý vytvoril úžasný mix a silný master!“

1btap - 30

Už teraz Boris Now pracuje na tretej piesni Somebody, na ktorej spolupracuje s americkými producentmi a americkou raperkou, ktorej iniciály sú G.F. Nakoľko Boris má za sebou už dve takéto spolupráce, ktoré hodnotí veľmi pozitívne a ktoré ho posúvajú vpred, tak sa rozhodol požiadať opäť o producentskú pomoc práve v Amerike. Nechajme sa teda prekvapiť, čo nové a prekvapujúce si na nás opäť Boris prichystá!

https://www.youtube.com/watch?v=PRlhEfB8TUc
https://admin.artistecard.com/borisnow
https://www.facebook.com/pages/Boris-Now/404866322901798
https://twitter.com/BorisNow1

Zdroj: Boris Now