Boris Now má novú pieseň – Somebody.

Kvalitný rap je súzvukom všetkých častí. Slova, melódie a najmä duše autora. Práve ten vkladá do svojho diela, to najdôležitejšie. Výpoveď. Pieseň odpradávna sprevádzala ľudí v krásnych, ale i ťažkých životných situáciách. Tlmočila pocity. Nová pieseň Somebody vznikla spoluprácou speváka Boris Now s tými najpoverenejšími umelcami.

Zaoceánskym  producentským duom The Presidentz, talentovanou textárkou Latrenou Wright a v neposlednom rade skvelou raperkou menom Gianna Farren. Ženské raperky sú pomernou vzácnosťou, preto bolo skutočným darom z nebies, že šťastná súhra okolností utvorila dvojicu, ktorej hlasy sú plne kompatibilné a vzájomne sa dopĺňajú. Gianna dodáva piesni potrebný drive a silu. Má výrazný, neopakovateľný hlas a jedinečné frázovanie. Slovami samotného autora: „Chcel som pieseň Somebody trochu oživiť ženským hlasom, tak som hneď vedel koho oslovím, tou vyvolenou bola a je Gianna Farren. Požiadal som ju, či by mi nemohla pomôcť viacej nabrúsiť song a samozrejme Gianna prijala ponuku a zvládla to bravúrne. Za čo jej pekne ďakujem. Chytľavá melódia neprekračuje správnu mieru a nespadáva na úroveň bezmyšlienkovitej „odrhovačky“, má výborný text, na ktorom vidieť, že vznikol spod ruky textárky, ktorá vie, ako sa tvorí dobrá hudba. Melodickosť a „nákazlivá“ sila jednotlivých slôh sú výsledkom ťažkej driny hľadania ľahkosti. O výsledný efekt sa postaral kreatívny zvukový inžinier Mikes z New Yorku.

Gianna

Spolupráca s Giannou by mala pokračovať a vyústiť do ďalšieho spoločného diela, piesne Come Party, ktorá by mala uzrieť svetlo sveta koncom marca. Tento krát v spolupráci so skúseným producentom DJ Sizzle. K záveru znovu slová autora: „Somebody presne na mňa sedí, i ja neustále hľadám niečo tam vonku. Neviem.  Je to láska, kontakt, spolupráca? Ľudia vonku vás neustále sledujú. Niektorí vo vás veria, počúvajú moju hudbu. Iní robia to isté, ale v negácii. Pre mňa zostáva jediné. Počúvať, učiť sa a posúvať svoje hranice. To je to najvzácnejšie, čo mám.“

https://about.me/borisnow
https://www.facebook.com/pages/Boris-Now/404866322901798

Boris

Zdroj: Boris Now