Hochspannung!: 28. marca v KC Dunaj!

Najbližší piatok 28. marca bude KC Dunaj patriť pokračovaniu Hochspannung! párty, ktorá vstúpila už do svojej šiestej klubovej sezóny.

Smerovanie aktuálneho vydania bude tentokrát zamerané na súčasno-budúce prejavy elektronickej fúzie house – UK bass – garage – techno music, ktoré odprezentujú významný predstavitelia z Anglicka – Mak & Pasteman, domáci Milos a rezidenti Bad Mojo, Michael Priest a VJka Oliq.

Na našu veľkú radosť sa ako headliner predstaví producentské a DJské duo z Veľkej Británie – Mak & Pasteman. Craig a Matt sa stretli v meste Leeds a od roku 2011 úspešne prezentujú svoju víziu súčasnej UK Bass music. Prvé úspechy sa dostavili veľmi rýchlo.

Mak&Pasteman

Na vydavateľstve Lobster Boy, za ktorým stojí producenta Redlight vydali pozitívne prijaté EP ‚Dither/Outer Control‘, ktorého skladby odzneli snáď vo všetkých zásadných setoch a rádiových  podcastoch. Následne ich oslovil producent Breach, pre ktorého vydavateľstvo Naked Naked pripravili release ‚Brown Bread / Drowning‘.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/5471127″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

S Breachom dokonca spolupracovali už na remixe jeho veľkého hitu ‚Jack‘. K tomu sa pridal oficiálny remix pre oceňovaných Disclosure, čo predznačuje, že majú pred sebou sľubnú kariéru. A pozor – v Bratislave vystúpia obidvaja!

Live act bude tentokrát slovenský, ale o to špeciálnejší. Za svoje mašinky sa postaví Milos – spolu-zakladateľ nadčasového vydavateľstva Leporelo. Aktuálne je so svojim ‚Time To Beat EP‘ nominovaný na Radio_Head Awards 2013 v kategórii Elektronická hudba.

Milos_live

 

Live acty hráva ojedinelejšie a preto jeho vystúpenie na pomedzí pulzujúcej elektroniky, housu a techna bude o to exkluzívnejšie.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/20991″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Line up doplnia rezidenti Michael Priest, Bad Mojo a dvorná VJ Oliq.

Hochspannung!
28.3.2014 (piatok)
KC Dunaj, 22.00 h
EVENT: https://www.facebook.com/events/1450538485179863
www.soundcloud.com/mak_and_pasteman
www.facebook.com/MakandPasteman
www.soundcloud.com/milos-fedor
www.facebook.com/milosthelosh

Hochspannung!

Zdroj: Hochspannung!