Legendárna skladba od Karola Duchoňa má nový remix

Karol Duchoň má veľa známych hitov a medzi tie najznámejšie určite patrí aj skladba “Mám ťa rád”. Hudbu od dvojice Benjamin David Findon a Leslie Sebastian Charles (aka. Billy Ocean) otextoval Zoro Laurinc a výsledok je táto legendárna a ikonická skladba.

Teraz vychádza táto skladba v novom remixe s deep housovým soundom, o ktorý sa postarali dvaja ľudia známy zo slovenskej scény elektronickej taňečnej hudby. Produkčne sa pod tento remix podpísali známy DJ Antena, ktorý je „otcom“ tejto remixérskej myšlienky a spolu s ním aj zakladateľ značky Leporelo, moderátor a tvorca relácie Leporelo_FM v Rádiu_FM, tiež známy DJ a hudobný producent Milos, ktorý už predtým remixoval skladby niektorých slovenkých tvorcov ako Laco Lučenič, rapper Vec alebo projekt Foolk. Ten obidve verzie aj naaranžoval, zmixoval a urobil im vo svojom bratislavskom The Losh Studiu aj mastering.

Remix vychádza v dvoch verziách vo vydavateľstve Leporelo ako prvý  zo špeciálnej edície remixov. Remix skladby „Mám Ťa Rád“ vyšiel presne na vianoce, teda 24. Decembra 2021 exkluzívne na stránke Bandcamp vydavateľstva Leporelo a 14. Januára 2022 bude dostupný na všetkých online platformách, streamovacích platformách, online shopoch a sociálnych médiách.

Leporelo BANDCAMP link: https://bit.ly/3Fp85GY

Leporelo
www.facebook.com/leporelolabel
www.instagram.com/leporelolabel
www.twitter.com/leporelolabel
http://leporelo.bandcamp.com

Milos
www.facebook.com/milosthelosh
www.instagram.com/milothelosh
www.twitter.com/milosthelosh
www.theloshstudio.com

Antena
www.instagram.com/antenadj

Zdroj: Leporelo