Dvojica Drozďo & Demex hlási novinku „Mám ťa rád“

Martinskí producenti a DJ-i Drozďo & Demex pripravili pre slovenskú tanečnú scénu nový remake. Po novej tanečnej verzii vynikajúceho songu „Ľudia nie sú zlí“ od slovenskej kapely IMT SMILE (hudba: Ivan Tásler, text: Daniel Hevier, album: Valec 1998) opäť spojili sily s mladým spevákom, skladateľom a producentom Jurajom Hnilicom. Juraj, ktorý mimochodom pochádza tiež z Martina, naspieval vokály vo vlastnom domácom štúdiu. Producentský tím doplnila svojim hlasom Veronika Lackovičová, výrazná mladá muzikálová speváčka a herečka, ktorú môžete poznať aj zo seriálu Dunaj, ktorý vysiela TV Markíza. Finálny mix a master zrealizovali Drozďo s Demexom v ich martinskom nahrávacom štúdiu.

Všetci štyria spoločne prepracovali a prespievali notoricky známy hit nášho famózneho Karola Duchoňa pod rovnomenným názvom „Mám ťa rád“ do novej tanečnej rádiovej verzie. K tejto horúcej novinke opäť nakrútili aj nápaditý klip. A ako sú hudobní priaznivci Drozďa & Demexa zvyknutí, aj v tejto skladbe dostanú poriadnu dávku hudobnej extázy.

„Očakávania boli znovu zo strany poslucháčov ako aj nás ako autorov a producentov naozaj vysoké.“, hovorí Matej „Drozďo“ Drozdi a pokračuje: „Celý song a klip sme robili vo vlastnej produkcii a réžii. Nejde iba o remix známej skladby, ale kompletne nový track, ktorý spĺňa naše požiadavky na súčasný vibe a sound. Prerobili sme ho tak, aby sa páčil hlavne nám a aby sme ho mohli hrávať pred publikom dlhé roky. A Jakub „Demex“ Mišík ho dopĺňa: „Na nápad prerobiť tento známy hit, nás priviedli naši fanúšikova a poslucháči. Zrejme z dôvodu, že naša špeciálna tanečná verzia známeho hitu „Ľudia nie sú zlí“ z roku 2020 si získala celkom slušné množstvo priaznivcov. Klip sme postrihali zo záberov z našich zážitkov a voľnočasových aktivít. Materiál naň sme nahrávali a zhromažďovali viac ako rok v rôznych lokalitách, najmä však v Martine, Bulharsku – Obzor, na Welcome Summer Fest Bojnice alebo v Amfiko Martin.“

Samotní producenti z Martina teda opäť sľubujú hudobný skvost. Ich produkcia je rokmi overená a mediálne žiadaná, takže je sa na čo tešiť. V rámci PR opäť spolupracujú so Stanom Gulášom z umeleckej agentúry Golden Entertainment.

ISRC skladby: SKE98202400001

TS
Kredit – fotografie: Drozďo & Demex