Hlas speváčky Ajeet Kaur prirovnávajú k anjelovi, príďte si ho vypočuť 22. marca do Bratislavy!

Na Slovensko mieri speváčka Ajeet Kaur, ktorá berie hudbu ako jednu z foriem liečenia. Ajeet nie je len speváčkou, ale aj jogínkou a učiteľkou. Cestuje a vystupuje so svojou vlastnou kapelou, ale aj s inými umelcami, napríklad Snatam Kaur. Jej nahrávky, koncerty a workshopy sú plné jej vlastnej viery a túžby zdieľať liečivé vibrácie s každým fanúšikom. Príďte si vychutnať hlas anjela a silu blahodárnej hudby 22. marca do Istropolisu v Bratislave.

Ajeet Kaur vyrastala v spirituálnej domácnosti, striedavo v Dubline v Írsku a New Hampshire v USA, kde bola hudba vždy prítomná. Ajeet našla svoje napojenie na mágiu vedomej hudby už v mladosti, čo ju viedlo ku skutočnej láske k piesňam, povestiam a záhadám posvätných tradícií.

„Hudbu som vždy milovala a jogu takisto. Stalo sa to na jednej jogovej konferencii – niekto ma požiadal, dá sa povedať, že päť minút pred začatím podujatia – či by som nebola ochotná niečo zahrať a zaspievať počas toho, ako budú ľudia na akciu prichádzať. Netušila som, že na tú veľkú meditáciu príde takmer dvetisíc ľudí a dovtedy som na verejnosti skoro vôbec nespievala. Podvedome som povedala dobre, niečo môžem zahrať a zaspievať. Týmto sa to celé začalo. To krátke vystúpenie, keď som zahrala jednoduchú mantru, ktorú som mala rada, akoby vo mne prebudilo túžbu sa tomu venovať hlbšie,“ vyznala sa Ajeet Kaur. 

Hudba zaviedla Ajeet do mnohých krajín, kde zdieľala piesne a liečenie v komunitách po celom svete. Spolupráca zohráva v jej tvorbe významnú úlohu, čo dokazujú spoločné nahrávky so Snatam Kaur, Gurunam Singh, Trevor Hall a Peia. Vydala 5 albumov, ktoré sa umiestnili na prvých priečkach v rámci Apple music a TOP 10 new age hudby. Členovia jej kapely a spolupracovníci napomáhajú rozširovať neopakovateľné vibrácie jej hudby nielen na koncertoch, ale aj na štúdiových nahrávkach. Najnovší album “Indigo Sea” je výsledkom láskavej podpory jej fanúšikov a bol prvým, ktorý Ajeet samostatne nahrávala.

„Pri speve mantier sa dostavuje oveľa vyšší stav blaženosti a radosti, ako pri čomkoľvek inom v mojom živote. Najsilnejšia vec pre mňa je, keď sa stretne veľká skupina ľudí a spoločne spievajú. Tieto stretnutia už ani nepovažujem za koncerty, skôr sú pre mňa liečivými ceremóniami. Často sa mi stáva, že musím prestať, pretože energia hlasov veľkej skupiny ľudí je tak silná, až ma to privádza k slzám alebo opojnému smiechu… Je jedno čo sa deje. Je to neskutočná sila,“ prezradila speváčka.

Príďte si vyskúšať úžasnú silu hudby Ajeet Kaur 22. marca do bratislavského Istropolisu. Speváčka sa teší na všetkých divákov, ktorých na koncert srdečne pozýva.

„Sme v tom všetci spoločne a skúsme na to nezabúdať. Každý z nás má svoju vážnu úlohu pri zvyšovaní vedomia pre seba, svoje okolie a komunitu tak, aby sme pomohli liečiť našu planétu. Podporujme sa navzájom a spoločne prebúdzajme svoju kreativitu a iné schopnosti tak, aby táto cesta bola hravou a zábavnou pre dobro všetkých,“ dodáva Ajeet Kaur.

Pripojte sa k Ajeet a jej skupine a pomôžte šíriť staroveké rytmy a melódie, meditačné a srdce otvárajúce pesničky, ktoré nás dovedú na príjemnú cestu pomocou hudby. Nechajte svoj hlas splynúť s inými hlasmi a pomôžte vytvoriť úžasnú liečiacu vibráciu, ktorá nás prinavracia k starodávnym tradíciám prostredníctvom spievania. Vstupenky na koncert 22. marca 2019 v bratislavskom Istropolise sú v predaji v sieti Ticketportal na https://www.ticketportal.sk/event/Ajeet-Kaur a Maxiticket https://vstupenky.maxiticket.sk/ajeet-kaur-bratislava-2019. Viac informácií nájdete na https://www.facebook.com/ajeetmusic/, klipy speváčky sú na https://www.youtube.com/channel/UCi4a9ql8NcszQGXHsp9XW2g 

Zdroj: NK Factory