Hardwell pátečním headlinerem Mácháče 2018.

Osmnáctý ročník festivalu Finlandia Mácháč, který proběhne ve dnech 24. a 25. srpna 2018, nabídne po oba dny špičkové zahraniční headlinery. Tím patečním je holandský dj a producent Hardwell. Rodák z Bredy patří mezi ikony taneční scény a k nejprogresivnějším umělcům v hudebním byznysu vůbec.

Během šesti let, které uběhly od jeho poslední návštěvy v ČR, stihl dvakrát usednout na trůn pro nejpopulárnějšího dje planety dle ankety DJ Mag top 100 DJs, posunout svůj label Revealed Recordings mezi nejvlivnější hudební platformy na scéně, vymyslet a realizovat několik vlastních koncertních show a konceptů (I Am Hardwell, Revealed Bus Tour, World’s Biggest Guestlist…) a v neposlední řadě pomohl v začátcích mnoha novým talentům (Dyro, Dannic, Thomas Newson, Kaaze, Henry Fong…). Zároveň od roku 2011 pravidelně vysílá nejpopulárnější radio show s názvem Hardwell On Air.

Vstupenky na festival je možné zakoupit od 15. 11. v předprodejní síti Ticketpro. K dispozici jsou dvoudenní vstupenky a vstupenky kategorie GOLD. Jednodenní vstupenky budou do prodeje uvolněny 11. 12.

Finlandia Mácháč 2018
24. – 25. 8. 2018
Máchovo jezero, pláž Klůček
Předprodej v síti Ticketpro.

www.festival-machac.cz
www.djhardwell.com
www.facebook.com/djhardwell

Zdroj: TS