Armin van Buuren vydává nové EP a na Mácháči předvede minimálně dvouhodinovou show!

Sobotní headliner osmnáctého ročníku festivalu Mácháč, Armin van Buuren, skrze management potvrdil, že jeho hudební návštěva u Máchova jezera bude trvat minimálně 120 minut. V závislosti na jeho programu na další den, který bude znám až krátce před festivalem, nevyloučil, že odehraje tříhodinový set, kterým by festival zakončil.

„Stále jednáme o tom, aby Armin celý festival zakončil, proto zatím návštěvníci najdou v časovém programu, který je již na webu festivalu, otazníky. V případě, že bude mít Armin např. brzký odlet z ČR a nebude možné hrát déle jak 120 minut, zařadíme od 5:00 dalšího vystupujícího. Víme ale, že Armin je schopný udělat pro své fanoušky vždy maximum, takže je možné, že přehodnotí priority na poslední chvíli a rozhodne se třeba až během hraní. Když bude mít skvělé publikum a bude jen trochu možné, aby zůstal déle, určitě se bude chtít všem odvděčit hodinou navíc,“ dodává pořadatel festivalu Zdeněk Gabriel.


Jednou z aktuálních novinek v Arminově produkce je nové EP s názvem Blah Blah Blah. Kromě stejnojmenného singlu obsahuje EP také další 3 skladby, na kterých se podíleli Alexander Popov, Rising Star (Armin), Shapov a Fiora, dvorní vokalistka Andyho C.

Armin van Buuren – Blah Blah Blah

Armin van Buuren vystoupí 25. 8. 2018 v rámci sobotního programu hlavní stage. Kromě dvoudenních vstupenek jsou v prodeji též jednodenní za 1.390 Kč.

www.festival-machac.cz

Mácháč 2018
24. – 25. 8. 2018
Máchovo jezero, pláž Klůček
Předprodej v síti Ticketpro.

Zdroj: TS
Foto: Ján Vlk – Dreamwolf