HalloQueen už tento štvrtok v bratislavskej Novej Cvernovke!

Toto je čurbes, ktorý potrebuješ k životu! Na HalloQueen nájdeš z každého rožka troška: drag queens, masky, techno, d’n’b, italo disco, vogue, fetiš, show a oveľa viac. Akcie Slepičáreň a Shame sa opäť spojili, aby ti priniesli besný žúr, kde budeš híkať od radosti. Štartuje sa o 21.00 s drag queen show, a následne od polnoci párty na 2 stageoch až do rána.

Už z tohto popisu by ti malo byť jasné, že to pod záštitou nemôže mať nikto iný ako B-Complexka a jej tím. Akciu podobného štýlu sme v jej réžii mali možnosť okúsiť na tohtoročnej Pohode, kde vystúpila v spoločnosti Mondance crew. Show ale kvôli menšiemu stagu ušla mnohým, príď si preto napraviť chuť v predvečer všetkých svätých do Novej Cvernovky v Bratislave. Tam to opäť roztočia, a spoločnosť im nebude robiť nikto iný ako excentrický John B so svojím skvelým drum and bassovým setom. Po vydarenej narodeninovej párty tak B-komplexka opäť prináša do našich končín jedinečnú udalosť, ktorú si nemôžeš nechať ujsť. Jej párties sa vyznačujú nesmierne priateľskou atmosférou a slobodou, ktorú cítiš všade okolo seba. Či s kostýmom alebo bez, vítaní sú naozaj všetci, ktorí majú chuť pretancovať štvrtkovú halloweensku noc.

Znova sa môžeme tešiť na dva stage a nebude chýbať drag show v skvelom obsadení. Tá bude rozdelená do dvoch blokov s krátkou prestávkou v strede. A kto sa nám príde predviesť? Už o deviatej to celé odpáli hviezda Hayley T H E S T R A N G E, ktorá si sama pripravuje kostýmy a počas jej krásu môžete obdivovať počas vystúpenia, ktoré je kombináciou burlesque a lip-syncu. Ďalšou účinkujúcou bude kontroverzná Slaytiiina. Jedni ju milujú, druhí nevedia, čo si majú myslieť a tretí ju majú v zuboch. V každom prípade je Slayiiina slovenský fenomén a rýchlo stúpajúca hviezda. Ide si skrátka svoje a nikomu nie je dlžná vysvetlenie. Aj vďaka tomu bude jej premiérová drag show rozhodne vzrušujúca! Na pódium príde aj očarujúca Amy, ktorá sa vás dotkne svojou jemnosťou a silou zároveň. Uvidíme aj Annu Tifovú, ktorá vie, ako vám brnknúť na tú citlivú strunu. Celý svet bude hore nohami, nič nebude jasné, no všetko bude naozaj! Má tisíce tvárí, no je veľmi real! So svojou show sa na Halloqueen vracia aj Chlorophyl von Needle, slovenská drag star účinkujúca v Prahe, ktorá patrí medzi špičku našej scény. Môžete sa tešiť na odvážne a drzé halloweenske číslo! Pražskú scénu budú zastupovať aj kočeny Just Karen a Tonic Garbage. Nečakané veci chystajú aj Lotta Love a Lady Vivian z Bratislava Burlesque a svoje šťavnaté bum bum vám ukáže aj Miss Radisha Boom Boom. Keď to vie niekto vyhrotiť, tak rozhodne La Cuntessa Adora Bulgina. Kráľovná trashu sa príde zhovadiť aj na HalloQueen. Celé to zakončí headlinerka Shelly d´Inferno, ktorá sa pasuje za bohyňu ohňa, latexu a ultrafialového spektra, a v Cvernovke vystúpi so svojim UV číslom. Táto diva, ktorá stojí aj za skupinou Pyrohex, vystupuje po celom svete a v Bratislave zakončí svoju európsku tour predtým, ako vyrazí na turné po Spojených štátoch. Na záver budete mať samozrejme možnosť odfotiť sa s týmito úžasnými kráľovnami noci na meet&greet v špeciálnom foto salóniku.

Po tejto výnimočnej show sa bude vyhlasovať súťaž o najlepší kostým, ktorá na takomto evente samozrejme nemôže chýbať. Času už veľa nezostáva, tak pokiaľ nemáte ešte nič vymyslené, je ten najvyšší čas!

Po polnoci sa rozbehnú oba parkety a nespútaná zábava. Do tanca nám na Slepičáreň stage bude hrať rezidentka podujatia, B-Complex, spoločne s tanečnicami z Mondance, ktoré doplní speváčka Marina Laduda. Pridá sa už spomenutý John B a slovenskí neurokráli The Prophecy. Tých, čo budú vládať, dorazí DJ Langosss s jeho pestrým a vtipným setom.

Výdatné techno na Shame stage zastrešia Coco a Maxim Noa priamo z Berlína, ktorých doplní jeden z moderátorov večera, Vesnu. Spolumoderátorku mu bude vo svojej premiére robiť práve Matia.

Halloweenských party bude štvrtok večer v Bratislave určite veľa, žiadna z nich ale nebude taká výnimočná ako táto.

Slepičáreň stage /d’n’b, italo disco/: B-Complex & mondance.sk, John B /UK/, The Prophecy, Langosss

Shame stage /techno/: Coco Berlin /DE/, Maxim Noa /DE/, Vesnu

Drag queen show: Hayley The Strange, Lady Vivian, Lotta Love, Anna Tifová, Amy, Erik Žigmund aka Ero, La Cuntessa Adora Bulgina, TONIC, Just Karen, Slaytiiina, Miss Radisha Boom Boom, Chlorophyll von Needle

Special guest: Shelly d’Inferno

Vstupné v predpredaji je za 15 eur na Tootooot, na mieste je vstup za 20 eur.
Vstup je od 18 rokov.

Zdroj: TS