Festival Mácháč spustil předprodej a chystá na 20. výročí spoustu novinek.

V roce 2020 to budou dvě dekády, co se na pláži Klůček u Máchova jezera pravidelně koná jeden z největších tanečních festivalů v ČR pod širým nebem. Není tak divu, že oslava dvacetin, která proběhne 21. a 22. srpna, bude mít nejen skvělé zahraniční obsazení, ale zároveň bude velkým milníkem v historii festivalu.

Zásadní posun nastane v organizaci na místě, kde mimo jiné dojde k přeskupení areálu, včetně přemístění hlavní stage na vodní plochu, jak tomu bylo v minulých letech, a maximálnímu zohlednění toho, že festival se koná v CHKO Kokořínsko – Máchův kraj (např. zavedení vratných kelímků, používání recyklovatelných materiálů nebo důraz na třídění odpadu). Návštěvníci určitě také ocení zavedení cashless systému nebo celkovou kultivaci pláže po dobu festivalu a novou odpočinkovou zónu.

Další změny se týkají dramaturgie, která bude stylově rozmanitější a každý den nabídne různé styly taneční hudby.

Ostatní novinky budou představovány v průběhu roku na sociálních sítích festivalu.

Vstupenky

Předprodej probíhá exkluzivně v předprodejní síti www.goout.net.  V první vlně je možné zakoupit limitovanou edici základních dvoudenních vstupenek za 1.590 Kč, která obsahuje zdarma cashless kredit 300 Kč, ten bude možné využít k nákupu na stáncích v areálu festivalu. Další vlna bude v prodeji za stejnou cenu, ale už bez cashless kreditu zdarma.  Ostatní kategorie vstupenek půjdou do prodeje v průběhu prosince. 

Mácháč 2020
21. – 22. 8. 2020
Máchovo jezero, pláž Klůček

Předprodej v síti GoOut.

Zdroj: TS