Festival Mácháč letos nahradí 4 open air party s názvem Mácháč Forever.

Na základě nařízení vlády v souvislosti s onemocněním COVID-19 a následnými omezeními kulturních akcí nebude možné, aby 20. ročník festivalu Mácháč proběhl v plánovaném termínu. Z těchto důvodů došlo ke zrušení festivalu a přesunu na 20. a 21. srpna 2021.

Skvělou zprávou určitě je, že se podařilo téměř nemožné – dojednat s agenturami umělců, že všechny zahraniční hvězdy v čele s Afrojackem a Paulem Kalkbrennerem uslyšíte v novém termínu a line-up tak nedozná žádných změn! Všechny vstupenky zůstávají v platnosti na rok 2021 a předprodej pokračuje.

Mácháč Forever – party bude!

I když nemůžeme letos slavit podle představ, tak o pořádnou party nepřijdete!

Pláž Klůček a kemp Bílý Kámen se stanou letos dějištěm 4 exkluzivních open air eventů s názvem Mácháč Forever, které proběhnou v původním termínu festivalu, tedy 21. a 22. srpna 2020. Návštěvníci si tak mohou užít každoroční festivalovou atmosféru u Máchova jezera za účasti domácích dýdžejů alespoň touto formou.

Všechny tyto party mají limitovanou kapacitu 1000 osob a proběhnou dle všech aktuálních hygienických pravidel pro pořádání kulturních akcí s koncem do 23h.

Vstupenky je možné zakoupit pouze v předprodeji na www.goout.net.
Cena vstupenky je 500 Kč – všechny jsou jednodenní a platí pouze na konkrétní lokalitu.
Line-up a další informace najdete na www.machac.cz

Mácháč Forever
21. – 22. 8. 2020
pláž Klůček / kemp Bílý Kámen
Matamar, Lucca, Richard Reynolds, Angry Beats, Subgate, Victor Tellagio, Enrico, Sedliv, Orbith, Ladida a další
www.machac.cz

Zdroj: TS