Extra Bass: Posledné dôležité informácie!

Do vypuknutia akcie EXTRA BASS- Legenda pokračuje zostávajú posledné hodiny! Preto si určite prečítajte nasledujúce riadky, v ktorých zistíte všetko podstatné, od presného časového line up-u až po to, kde najpohodlnejšie zaparkovať.

Organizačné info – Akcia EXTRA BASS- Legenda pokračuje sa odohrá v Kultúrnom centre mesta Nováky. Pre zachovanie bezpečnosti a pre dodržanie požiarnych predpisov je v celom objekte zákaz fajčiť a pohybovať sa s otvoreným ohňom. Preto vás prosíme, aby ste sa ani nesnažili o porušenie tohto nariadenia. Pri vchode do Kultúrneho centra bude vyhradený priestor na fajčenie. Na tento zákaz bude dohliadať bezpečnostná služba. Sme presvedčení, že vďaka tomuto zákazu sa bude dať dobre dýchať aj na tanečnom parkete.

Poriadok – Prosíme vás, aby ste v priestoroch Kultúrneho centra a v jeho okolí dodržiavali poriadok a zbytočne neznečisťovali prírodu alebo nepoškodzovali zariadenie alebo vybavenie objektu. V celom objekte budú rozmiestnené odpadkové koše. Takisto vás prosíme, aby ste ich využívali a odhadzovali do nich odpadky alebo umelohmotné poháre.

Vstupná kontrola a východ z Kultúrneho centra – Do 23:00 sa dostanete do vnútra za 9 Eur a po 23:00 za stále vynikajúcich 11 Eur. Do objektu Kultúrneho centra je prísne zakázané vnášať alkohol, omamné a psychotropné látky a taktiež predmety ohrozujúce bezpečnosť a zdravie. Pri zistení budú takéto osoby vyvedené z Kultúrneho centra. Pri každom vstupe do Kultúrneho centra je bez vyzvania návštevník povinný preukázať sa identifikačným náramkom, ktorý dostane pri prvom vstupe. Pri strate náramku opätovný vstup do priestorov Kultúrneho centra nebude umožnený. Preto si vo vlastnom záujme dávajte pozor na svoj náramok a neposkytujte ho iným osobám.

Bary – Na párty nájdete 2 bary. Prvý hneď po vstupe do Kultúrneho centra a druhý vedľa veľkej sály. V baroch sa bude za výborné ceny nachádzať všetko potrebné na vaše osvieženie a občerstvenie.

Šatňa a úschovňa -Pri hlavnom bare bude zriadená šatňa a úschovňa, kde si budete môcť odložiť svoje oblečenie alebo batožinu. Cena za uschovanie bude 0,50 €.

Line up
20:00 – 22:00 Clive & Jergy
22:00 – 23:00 Spiro & Mc Marker
23:00 – 00:00 ULTERIOR MOTIVE
00:00 – 01:30 ICICLE
01:30 – 03:00 THE SECT
03:00 – 04:00 FREQAX
04:00 – 05:00 Cenco & Dykman
All night MCs: MC FAVA, MC DAXTA
Visuals: Vj Hrivis

Na záver si pozrite pozvánku od samotného Mc Fava!

www.codered.sk
www.facebook.com/codered.sk
facebook event EXTRA BASS

Extra Bass

Zdroj: Codered
Publikoval: Redakcia GREGI.NET