Dobrý festival štartuje už tento týždeň ! Buď „trendy“ a príď busom!

Už 14.6.2019 od 15:00 hod. sa otvárajú brány DOBRÉHO FESTIVALU a areál prírodného kúpaliska Delňa bude s nadšením vítať svojich návštevníkov. Ako sa dostať na Delňu? Všetky dôležité informácie na jednom mieste!

Tento týždeň sa Prešov môže tešiť na nával skvelej hudby a nabitého sprievodného programu, ktorý mu prináša Dobrý festival! Do Prešova mieri Pendulum DJ-set, Ofenbach, Razorlight, Amofphis, domáci miláčikovia IMT SMILE so svojou špeciálnou šou, Chinaski, N.O.H.A., Kali a Peter Pann, Iné Kafe, Slobodná Európa, ElevenHill, Chikiliki tu-a, Heľenine oči, Lukáš Adamec, Adam Ďurica, Karolina Czarnecka, Emma Drobná, Tomáš Buranowski, Rudda, Kandráčovci, Štefan Štec, Veronka Rabada, Wayd, Grai a množstvo ďalších interpretov, a preto dávame do pozornosti všetky dôležité dopravné informácie!

Na Dobrý festival autobusom každých 10 minút: Auto nechaj doma!

Organizátori v spolupráci s Dopravným podnikom mesta Prešov, a. s. pripravili pre návštevníkov festivalu kyvadlovú dopravu, a tak sa bude možné dostať do / z areálu iba v 10 minútových intervaloch! Kyvadlová doprava bude premávať vo všetky tri festivalové dni od 16:15 do 02:25 hod (z nedele na pondelok do 01:00). Pravidelné spoje na linkách č. 28, 33, 35 a 45 doplní špeciálna okružná linka „X – Dobrý festival“ na trase Delňa – Petrovianska – Košická – Žel. Stanica – Kuzmányho – Rusínska – Arm. Gen. Svobodu – Švábska – Jesenná – Delňa, pričom na zastávke „Žel. Stanica“ sa nastupuje v smere do centra mesta. Je potrebné si zakúpiť štandardný cestovný lístok!

Parkovanie v okolí areálu je obmedzené! Organizátori maximálne odporúčajú využiť alternatívne formy dopravy, najmä MHD!

Na Jesennej ulici bude (ako aj po minulé roky) platiť zmena organizácie dopravy v podobe zjednosmernenia ulice Jesennej. Tým sa na príjazdovej ceste k Delni – ulici Jesennej – vytvorí obmedzená možnosť parkovania po oboch stranách komunikácie. Organizátori prosia a vyzývajú návštevníkov, aby rešpektovali ich značenie a pokyny.

Vstupenky bude možné zakúpiť aj na mieste, odporúča sa však zakúpiť si ich vopred a prísť dostatočne včas, aby ste z dôvodu čakania na vstupe nezmeškali vystúpenie žiadneho zo svojich obľúbených účinkujúcich.

Viac info o zmene organizácie dopravy čoskoro aj na sociálnych sieťach a webstránke mesta Prešov: www.presov.sk.
Pod záštitou Andrey Turčanovej, primátorky mesta Prešov.

Zdroj: Dobrý Festival
Foto IMT SMILE+Chinaski: Ilona Gerasymova