Do Žiliny opäť prichádza najväčšia študentská párty! Lámavica prinesie line-up v zložení Iné Kafé, Heľenine Oči, Medial Banana a Malalata.

Už 5. marca vypukne v industriálnom priestore Event House Žilina Lámavica Žilinských študentov. Najväčšia oslava ukončenia skúškového obdobia prinesie najlepšie slovenské kapely a kvalitných Dj-ov slovenskej scény.

Lámavica žilinských študentov je každoročne najväčšou oslavou úspešného ukončenia skúšok a pokračovania letného semestra pre viac ako 1300 študentov. Do žilinského Event House prinesie už 5. marca párty plnú kvalitnej hudby, zábavy a energie. Aj tento rok bude hosťovať najlepšie slovenské kapely doplnené o kvalitných Dj-ov zo Slovenska.  

 

Atmosféru 3. ročníka Lámavice žilinských študentov rozprúdi legendárna pop-rocková kapela Iné Kafe so svojimi novými, ale aj nestarnúcimi hitmi. O živý koncert s prvkami ska, reggae, folku a rocku sa postará popová kapela Heľenine Oči, ktorá je známa nielen na Slovensku, ale množstvo festivalov a klubových koncertov odohrala aj v Česku, Poľsku, Holandsku, Spojených štátoch či Írsku.  Line-up doplní najznámejšia slovenská reggae formácia Medial Banana, ktorá je vyhľadávaným interpretom veľkých festivalov ako Sziget, Pohoda, Outlook, Mighty Sounds, Overjam či Uprising. Dj-skú scénu bude tento rok  reprezentovať energická a živelná Malalata, ktorá už Event House dobre pozná a opäť prinesie nespútané reggae, balkan beats či gypsy music.

Súčasťou Lámavice žilinských študentov bude aj tento rok stage design a sprievodný servis. Pre študentov internátu Veľký Diel a Hliny bude zabezpečená autobusová doprava na akciu zdarma a pre všetkých zvýhodnená cena na taxíky počas celého večera.

Osláv so svojimi kamošmi začiatok semestra a prichádzajúcu jar na párty v znamení skvelej hudby a nekončiacej zábavy už 5. marca 2019 v žilinskom Event House. Viac informácií nájdeš na Facebook evente.

Vstupenky na najväčšiu študentskú párty ešte stále zakúpiš v prvej vlne na www.ticketportal.sk.

Lámavicu žilinských študentov prináša industriálny priestor Event House Žilina, Apollo Events v spolupráci so Žilinskou Univerzitou a hlavným partnerom SpicyBrown – Špecialisti na eventy.

Zdroj: Event House Žilina