DJ Wich bude hviezdou párty Ty Nikdy BeatDown v Klube Dole.

The man with the golden touch! Headlinerom klubovej párty TNKD Labelu bude jeden z najúspešnejších DJov a producentov, ktorý stál pri zrode hip-hopu v Československu – DJ WICH. V piatok 5. septembra mu bude v Klube Dole sekundovať Inphy a afterpárty obstará DJ AKA.

Jeden z najaktivnejších beatmakerov prijal pozvanie ako DJ a v jeho sete zaznie prierez jeho tvorby od oldschool vecí až po najnovšie beaty a spolupráce s MCs. “Budem hrať prevažne autorské veci. Až to ľudí prestane baviť, začnem hrať cudzí rap, RnB, trap, funky,.. Záleží to na ľuďoch, často improvizujem,” hovorí Wich, ktorý je známy aj svojou zbierkou vinylov, v ktorej je približne 4-tisíc kúskov. Na párty BeatDown budú fanúšikovia počuť aj Denně z chystaného albumu Wicha a LA4. “Už sa s ním blížime do finále, nahrávame posledné featy,” dodáva Wich.

Večer mu bude sekundovať Inphy, producent z labelu, ktorý zahral na takmer každom BeatDowne, kvôli tomu, že jeho sety jednoducho bavia všetkých. Na záver akcie bude udržovať parket ďalší TyNikdy producent a jeden z najlepších československých skrečerov – DJ AKA.

DJ WICH

je jeden z najslávnejších DJov česko-slovenskej hip-hopovej scény. DJingu sa začal venovať už v roku 1998, kedy vznikla aj legendárna skupina Indy a Wich. Debutový album My3, ktorý vydal pred dvanástimi rokmi, zbiera úspechy dodnes. Odvtedy vdal niekoľko albumov, napríklad Time Is Now, Hádej kdo…, The Golden Touch či The Chronicles of a Nomad.

wich 5

Vďaka kvalite a rozmanitosti svojich beatov sa DJ Wich stáva čoraz žiadanejší a na konte má mnoho spoluprác, napríklad s Orionom, Hugom Toxxx, W518, LA4, Rascom, Rytmusom, H16, Vecom či Nironicom. Pochváliť sa môže viacerými oceneniami ako Cena Anděl, Dance Music Award, Hudební ceny Óčka, Žebřík Music Awards a najnovšie aj cenu Youtube Awards za kanál s najväčším počtom odberateľom v kategórii hudba.

INPHY

je producent a DJ s jasne rozpoznateľným štýlom a vkusom. Na konte má, okrem zástupu produkcii pre českých, slovenských a zahraničných interpretov, tiež veľké množstvo remixov a inštrumentálnych skladieb.

DJ AKA

sa DJingu venuje od roku 2001. Za ten čas si vydobil renomé ako jeden z technicky najlepších DJov v Česku a na Slovensku. Od roku 2008 sa venuje vlastnej hudobnej produkcii, hlavne v žánroch Drum’n’Bass a Breakbeat.

5. 9. (piatok)
Štart: 22:00 hod.
Vstup:
22:00 – 24:00 3€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 2€
Event: www.fb.com/events/581099188666213

PLAGAT_Ty Nikdy BeatDown_september 2014

Zdroj: klub Dole