Ty Nikdy má v Bratislave novú klubovú akciu BeatDown. Vystúpi na nej Boy Wonder!

Boy Wonder, DJ Spank, Inphy a DJ AKA. Silná úderka z labelu Ty Nikdy vystúpi na prvej akcii klubovej série BeatDown v piatok 21. februára. Večer v Klube Dole budú znieť tie najlepšie beaty z československej scény!

Ty Nikdy BeatDown bude pravidelná mesačná akcia, ktorá sa bude motať okolo nášho labelu. Vystúpia producenti, DJs a MCs. A pretože nie sme v hre sami a dosť úzko spolupracujeme s množstvom ďalších ľudí, budú s nami často vystupovať i rôzni hostia,“ priblížil koncept Idea. BeatDown sa bude točiť hlavne okolo rapu, občas sa ale vydá aj do elektronických a experimentálnych vôd. „Chceme Bratislave predviesť činnosť nášho labelu a našich blízkych kamarátov v neobvyklých kombináciach, na ktoré na bežných koncertoch nie je toľko priestoru,“ dodal Idea. „Keby už nebolo nič iné, tak aspoň raz mesačne môžeš zažiť real hip hop v metropole Slovenska,“ povedal Boy Wonder.

Akcia BeatDown prinesie každý mesiac kvalitnú hudbu a rodinnú atmosféru. Na februárovom vydaní vystúpi jediný slovenský zástupca vydavateľstva – trnavský pes Boy Wonder, ktorý v Bratislave už dlhšie nevystupoval. „Na sólo koncert v Bratislave sa teším, ľudia zatiaľ nikdy nesklamali. Verím, že tomu tak bude aj na akcii BeatDown. Bude to veľké,“ odkázal sa počuť špinavý poet Boy Wonder. Na pódiu ho doplní jeho dlhoročný kolega DJ Spank. Okrem dvojice Wonder & Spank vystúpi tiež producent Inphy a DJ AKA.

Boy Wonder

rapper z Trnavy a prvý slovenský člen vydavateľstva Ty Nikdy. Do povedomia sa dostal projektom Turbo Boost. Po jeho rozpade vydal singel Počujete Ma? Debutový album Špinavý poet vydal pred dvomi rokmi.

Boy wonder 2

S Ideom sa s projektom BoyBand postaral o jednu z najväčších rapových senzácii roku 2013. Tento rok má v pláne vydať spoločné EP s DJom Fatteom pod názvom Števie Wonder & Fatte Charles a s Ideom druhý album Boybandu.

DJ Spank

dvorný DJ Boy Wondera, ktorý je nielen kvalitný klubový DJ, ale má za sebou aj vystúpenia na najväčších slovenských a českých festivaloch.

Spank

Vinyly začal zbierať ešte v 90. rokoch a jeho kolekcia hip-hopových, funkových, soulových či disco nahrávok má niekoľko stoviek kúskov.

Inphy

producent a DJ s jasne rozpoznateľným štýlom a vkusom.

Inphy

Na konte má, okrem zástupu produkcii pre českých, slovenských a zahraničných interpretov, tiež veľké množstvo remixov a inštrumentálnych skladieb. 

DJ AKA

sa DJingu venuje od roku 2001. Za ten čas si vydobil renomé ako jeden z technicky najlepších DJov v Česku a na Slovensku.

DJ AKA

Od roku 2008 sa venuje vlastnej hudobnej produkcii, hlavne v žánroch Drum’n’Bass a Breakbeat.

Event: www.fb.com/events/248195608691740

Ty Nikdy BeatDown

Zdroj: klub Dole