Divadlo SkRAT získalo na festivale Nová dráma 2016 až dve ocenenia.

Divadlo SkRAT získalo na festivale Nová dráma 2016 až dve ocenenia. Inscenácia EXTRAKTY A NÁHRADY, najnovšia produkcia divadla, dostala Cenu bratislavského diváka a hlavnú cenu medzinárodnej poroty GRAND PRIX 2016.

Autormi a zároveň účinkujúcimi vo víťaznej inscenácii sú Inge Hrubaničová, Ľubo Burgr, Milan Chalmovský, Vlado Zboroň. Odmenu si prevzali počas záverečného ceremoniálu, ktorý sa uskutočnil v piatok večer v Slovenskom národnom divadle.

Ceny festivalu Nová dráma si v Divadle SkRAT veľmi vážime a tešíme sa z nich. Počas tohto ročníka festivalu sa udial malý zázrak. Zjednotil sa názor divákov a názor umelcov – praktikov, aj kritikov.

bf8f2fbe-a893-4881-b0ae-fdadf6cd27ac

Na predstavenie inscenácie Extrakty a náhrady vás srdečne pozývame v novej sezóne, opäť od septembra, v A4 – priestore súčasnej kultúry.

Vo štvrtok, 19. mája o 20:00, odporúčame nezmeškať reprízu našej inscenácie Môj lov!(e)

Divadelnú inscenáciu tvoria 3 príbehy chorobného prenasledovania ženy mužom, muža ženou, či nič netušiaceho obyčajného človeka elitným sociopatickým psychopatom.

Motívy prenasledovania sú rôzne. Spoločným znakom všetkých motivácií je absurdita.

Tá prináša situácie, ktoré spôsobujú stupňujúcu sa absurditu v momentoch, pri ktorých človek nevie, či sa má smiať alebo plakať.

Účinkujú V. Bednárik, Ľ. Burgr, M. Chalmovský, A. Čonková, J. Oľhová, V. Zboroň, autor textu, návrh scény, kostýmy, réžia D. Vicen

Lístky: https://a4.interticket.sk/event/sheet/divadlo-skrat-moj-love-8293342798DF407D9473776AA9A747B5

Zdroj: Divadlo SkRAT