Dekáda Hochspannung! párty.

V novembri 2008 sa začala písať história párty s najkrkolomnejším názvom. Za dekádu svojej existencie sa Hochspannung! párty zapísala do klubovej histórie nie len hlavného mesta. Zo Subclubu cez KC Dunaj a Klub Dole do Fugy, kde aktuálne našla svoje útočisko.

Slovenské premiéry interpretov ako Kowton, Mumdance, Bok Bok, Sophie, Batu, Tessela, Mosca, Bambounou či Disclosure. Zvuk Hochspannung! ostatné roky definuje hlavne príklon k tradícií UK techna, ozvenám raveovej kultúry so štipkou aktuálnych tendencií. K zoznamu interpretov sa už tento piatok 14. decembra pridá DJ a producent Hodge.

Jedno z najvzrušujúcejších mien novej školy UK techna a jedna z vedúcich postáv bristolskej scény. Hodge tvorí temné a drsné techno pre Berceuse Heroique, ťažkotonážna a rytmicky prepracovaná bass music pre Livity Sound, Tempa či Tectonic, ale aj experimenty a hrejivý ambient na No Corner. Kolaborácie so zásadnými postavami ako Randomer, Peverelist alebo Peder Mannerfeld. Hyperaktívny rozvrh releasov. Nespočetné množstvo remixov – od Modeselektor cez Dusky až po Perc-a či Bruce-a

Príďte osláviť desať rokov elektra, techna a bass music spoločne s rezidentmi Bad Mojo & MIchael Priest a CLV.

FB Event: https://www.facebook.com/events/332692460618862/

Zdroj: TS