CEM a Herrensauna už tento piatok v Bratislave!

Tmavá miestnosť. Blikajúci stroboskop. Veľa pary. Siluety tancujúcich tiel zomknuté v extatickom tranze. Často bez tričiek – odkryté jazvy a tetovania. Príbehy prepletené na parkete do poslednej minúty. Dunivé techno s vysokým BPM. Intenzívne zmyslové vnemy. Surová energia, chaos, sloboda. Energetické pole existujúce mimo priestoru a času. Párty Herrensauna sa z legendárneho berlínskeho klubu Tresor presunie tento piatok 18. októbra do bratislavskej Fugy. Po letnej prestávke sa tak môžeme tešiť na pokračovanie obľúbenej klubovej akcie.

Vychádzajúca hviezda berlínskej scény a jeden zo zakladateľov legendárnej párty Herrensauna, CEM je headlinerom prvej Hochspannung! párty v novej sezóne. Herrensauna, čiže “mužská sauna”, je jedna z najvyhľadávanejších berlínskych techno párty posledných rokov. Táto queer party uzrela svetlo(či skôr klubové prítmie a šero) sveta v nenápadnom klube Bertram v štvrti Kreuzberg. DJi hrajúci surové hard techno zmenili maličký klub na vír, ktorý priťahoval queer dav tancujúci až do vysilenia. Parket naberal až fanatickú energiu, ktorá pre akéhokoľvek DJ bola obrovskou výzvou a zadosťučinením zároveň. Na jednom z najepickejších žúrov tejto série zahral DJ záverečný set po neuveriteľných pätnástich hodinách. Určite sa teda nedá čudovať, že netrvalo dlho a potenciál párty tento priestor vysoko prerástol.

Približne pred rokom sa presťahovala do oveľa väčšieho a známejšieho klubu Tresor. Ak teda hľadáte brutálne agresívne techno, ste na správnej adrese, Herrensauna je the place to be. Navodiť jej atmosféru do Bratislavy príde CEM, ktorý okrem toho, že je kurátorom party, je aj jedným z jej rezidentných DJov. Jeho enigmatická prítomnosť a selekcia udáva smer, ktorým sa každá jedná párty vyberie. CEM je skrátka zlomovým prvkom tejto udalosti, a práve on jej priniesol celosvetovú pozornosť. Obľubuje najmä UK tracky zo súčasného prostredia tvrdšej klubovej elektroniky, nebojí sa ani breakbeatu či chmúrnejších beatov. Patrí do vzácnej kategórie DJov, ktorí na parket vytiahnu aj zarytých netanečníkov. V minulej dekáde pôsobil v klubovej queer kultúre neďalekej Viedne, odkiaľ pochádza. Pridajte k tomu punkové vzrastanie a dostanete kombináciu esenciálnych vlastností pre tú pravú atmosféru, ktorú čakáte od párty tohto druhu. Naživo to bude určite výnimočné, v klube teda nemôžeš chýbať.

Headlinera doplnia rezidenti Hochspannungu Michael Priest, Bad Mojo a CLV. Vidíme sa tento piatok 18.10.2019 v bratislavskom klube Fuga!

Hochspannung! w/ CEM (Herrensauna / Berlin)
Piatok 18.10.2019 Fuga, Bratislava
Vstupné 8 euro (7 euro do 00:00)

Zdroj: TS