Čerstvá tvár labelu M_nus v Bratislave už túto sobotu!

Už túto sobotu sa do obľúbených bratislavsých klubových priestrov Nu Spirit Clubu vracia pravidelná Leporelo_FM Party. Pre vašu zábavu sú okrem rezidentných DJov Milosa a Skanka pripravení aj dvaja hostia…

Prvým je DJ a producent Michael L Penman z Anglicka. Tento škótsky rodák zahrá na Slovensku prvýkrát a čo je zaujímavejšie, práve jeho prvý release, ktorý si všimli aj ľudia z labelu M_nus vyšiel pred takmer 2 rokmi na slovenskom labely Leporelo. Dnes je talentovaný Michael L Penman čerstým prírastkom do labelu M_nus a jeho skladby tu prvýkrát vyšli v rámci vyberovky “Ambivalent presents ground”, ktorá vyšla len teraz v júly. Teda takmer presne rok po premiérovom vystúpení ústredných postáv labelu M_nus ako Barem, Gaiser alebo sám zakladateľ labelu Richie Hawtin sa na Slovensko vracia nová tvár tohto veľmi úspešného labelu.

Hosť číslo dva je na Slovensku všetkým fanúšikom house music a vôbec tanečnej elekroniky určite veľmi známy. Ak ste čo len raz navštívili párty s názvom [mie], teda Music Is Everything, určite poznáte aj jedného z dvojice Glaubic – Haberland, ktorý túto úspešnú klubovku jž dlhé roky organizujú. No a práve Martin Haberland, slovenská legenda house music zahrá v sobotu na Leporelo_FM Party.

Za gramcami nebude v sotobu chýbať ani Leporelo_FM dvojka Milos a Skank. Takže line-up silný treba len prísť a dobre sa zabaviť. Súťaže o voľné vstupy na augustovú Leporelo_FM Party prebiehajú počas celého týždňa na facebookovej page Leporelo_FM (www.facebook.com/LeporeloFM).

Leporelo_FM Party – M_NUS IS BACK!!!
so 25. august 2012
Nu Spirit Club, Bratislava
Michael L Penman (Minus12 / Leporelo. / UK)
Martin Haberland (mie / SK)
Milos (Leporelo. / Rádio_FM)
Skank (Nu Spirit / Rádio_FM)

Zdroj: Leporelo_FM