Celebrating 2 years of Important!

Značka IMPORTANT má za sebou 2 roky svojho pôsobenia, preto je čas to patrične osláviť. A hneď dvojnásobne, v podobe 2 párty v rámci jediného víkendu!

850x315_FB_lenkawolf

Samotný vznik značky, prvé návrhy loga a celkového dizajnu vznikali v módnych ateliéroch Lenka Wolf Fashion, za pomoci tímu copyright.sk, ktorí stojí aj za logom TD (ThomasDeXter).

td_logo_transparent_white_780

Na začiatku stála za značkou IMPORTANT štvorica DJov; Kiro, Zwrtoolka, Elishia a ThomasDeXter, neskôr sa k nim pridal Mola, ktorý značke priniesol svieži vzduch v napredovaní.

1140_mola

Mola sa pričinil o 2 stále rezidencie v Oca Café & Bar v Banskej Bystrici a v Trojka Coffee Bar v Brezne. V súčasnosti má IMPORTANT tri stále rezidencie a čoskoro pribudnú ďalšie

Bude sa oslavovať!

Piatok, 18.04.2014
Trojka Coffe Bar, Banská Bystrica

Okrem narodenín značky IMPORTANT  bude v Banskej Bystrici oslavovať svoje 5. výročie Trojka Coffee Bar. Rovnako 5 rokov od vzniku na tejto párty oslávi aj značka Lenka Wolf Fashion.

Počas večera budete počuť to najlepšie z House Music v sprievode sviežich tónov saxofónu a okrem pánov za mixom sa budete môcť osobne stretnúť s Lenkou Wolf, ktorá je inšpiráciou pre všetkých mladých ľudí.

850x315_FB_hlavicka

Nedeľa, 20.04.2014
La Coca Klub, Spišská Nová Ves

O dva dni neskôr sa stretneme na východnom Slovensku kde spolu takisto oslávime 2. výročie značky IMPORTANT.

850x315_FB_hlavicka1

Tešíme sa na stretnutie!

Zdroj: Important