Brněnští sinks a jejich rozlučka s Resistor Sound Sessions.

Resistor Sound Sessions pro letošek končí. Na svojí rozlučku si do Kabinetu Múz pozvali brněnskou kapelu sinks. 

sinks se na scéně objevili teprve letos a pokud si nedají pozor, mohli by zahájit menší revoluci. Se svým občas pohnutým post-punkovým citem a bryskním až drzým hlasem si rychle získávají své publikum, které touží spíše po syrovosti a nezkrotnosti. I když jsou teprve u svého zrodu, nabízejí hluční a dost nakažliví sinks docela nadějný pohled do budoucnosti. Jsou vítaným přírůstkem do noise-rockové scény a kapelou, kterou stojí za to nespustit z očí.” (anotace k Resistor Sound Session)

Kapela sinks má od své krátké existence za sebou už nespočet koncertů, vydání prvního EP june a před sebou nadějnou budoucnost. Rozhodně jsou tou správnou bouří na závěr letošní série Resistor Sound Sessions, projektu který vznikl ve spolupráci hudebního portálu pro nezávislé umělce a vydavatelství, Fair Price Music, společně s brněnským klubem Kabinet Múz, společenstvím Smile Music a místními kreativními lidmi za podpory Státního fondu kultury České republiky.

Resistor Sound Sessions se letos loučí. V lednu se však jejich fanoušci mohou těšit na zajímavé bonusy, které najdou na jejich facebooku nebo y outube kanále Fair Price Music.

Projekt Resistor Sessions vznikl za podpory Státního fondu kultury České republiky, Fair Price Music, Kabinet Múz a Smile Music.

Resistor Sound Sessions
 https://www.facebook.com/resistorsoundsessions/

Resistor Sound Sessions je projekt, který vznikl ve spolupráci hudebního portálu pro nezávislé umělce a vydavatelství, Fair Price Music, společně s brněnským klubem Kabinet Múz, Full Moon Magazínem a místními kreativními lidmi za podpory Státního fondu kultury České republiky. Tato série live sessions má za cíl šířit alternativní českou hudbu u nás i v zahraničí.

sinks
Bandcamp: https://sinksbrunn.bandcamp.com
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7l1BtP3vGkd8ywDSeSBR70
Facebook: https://www.facebook.com/sinksbrunn/
Instagram: https://www.instagram.com/sinksbrunn/

Zdroj: TS