Bratislava zažije Majstrovstvá sveta v kickboxe W5!

Slovensko zažije bojovú šou roka! Už 16. marca 2013 sa na Majstrovstvách sveta W5 v Bratislave  predstaví svetová hviezda kickboxu Mike Zambidis. Slováci Moravčík a Konský budú v Incheba Expo Aréne bojovať o titul majstra sveta.

Na turnaji vás očarí 3-násobná majsterka sveta v thajskom boxe a najkrajšia bojovníčka planéty  Jekaterina Barbie Vandarjevová, ale aj speváčka LeRa a husľové trio G-Strinx.

Bratislave zažije bojovú šou roka! V hre sú dva opasky svetového šampióna vo verzii W5 a jeden interkontinentálny. V Incheba Expo Aréne sa na Majstrovstvách sveta W5 predstavia borci z ôsmich krajín – Slovensko, Nemecko, Rusko, Holandsko, Ukrajina, Česká republika a Bielorusko. Najväčšou hviezdou podujatia bude 15-násobný svetový šampión Mike Zambidis, ktorý má na svojom konte 152 víťazstiev v profiringu. V súboji o opasok svetového šampióna W5 vo váhovej kategórii do 70 kilogramov sa proti nemu postaví aj Slovák Vlado Konský.

„Som rád, že Bratislava zažije súboje svetových šampiónov a skutočné hviezdy. Majstrovstvá sveta W5 ponúknu navyše najlepších slovenských bojovníkov, vrátane návratu legendárneho Ruda Ďuricu. Bude to nielen športový, ale aj vizuálny zážitok a nezabudnuteľný večer pre všetkých fanúšikov bojového umenia.“  spoluorganizátor akcie Štefan Kurilla, ktorý v exhibičných vystúpeniach predstaví svoju bojovú školu Kurilla BUDOKAN.

Momentálne najlepší slovenský kickboxer Vlado Moravčík sa pokúsi rehabilitovať za májovú domácu prehru s Thajcom Yodsanklaiom Fairtexom. V Bratislave bude obhajovať titul vo verzii W5 v hmotnostnej kategórii do 75 kilogramov.

„Už sa teším na marec! Majstrovstvá sveta W5 sú veľká udalosť medzi bojovníkmi. Som rád, že môžem byť jej súčasťou…“ Teší sa na súboj Vlado Moravčík, prezývaný Drakula.

O veľký comeback sa po vyše dvojročnej pauze pokúsi legenda slovenského kickboxu Rudo Ďurica. Ozdobou večera bude superboj dvojnásobnej svetovej šampiónky a najkrajšej bojovníčky planéty Jekateriny Barbie Vandarjevovej. Bieloruska sa postaví do ringu proti Češke Alene Holej. Tretí Slovák Marcel Jáger bude boxovať v superboji proti  Bulldogovi Turukovi z Bieloruska.

Na Majstrovstvá sveta W5 zahrajú husľové virtuózky – trio G-Strinx a zaspieva aj šarmantná speváčka LeRa Salmanová. Diváci sa môžu tešiť na ukážky bojových umení – tradičné aikido a daito-ryu aikijuijitsu. Akciu bude vysielať v priamom prenose ruská televízia Boec  https://www.boets.ru/ Vstupenky sa predávajú v sieti Ticketportal a na www.ticketportal.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.