bratislava-inline 2014: Posledný korčuliarsky víkend v Bratislave a Trnave.

Letná korčuliarska akcia bratislava-inline sa dostáva do finále. Posledné dve „rande so svojím mestom“ sa uskutočnia v piatok v Bratislave a v sobotu v Trnave.

Predĺžený víkend na konci prázdnin môžu korčuliari a cyklisti stráviť na posledných dvoch jazdách mestom v sezóne 2014. V Bratislave sa stretnú v piatok 29.8.2014 o 20.00 za Auparkom a prejdú jednou z petržalských trás. Po jazde nasleduje žrebovanie tomboly a Orange Roller Disco. Trnavská jazda sa bude konať v sobotu 30.8.2014, stretnutie je o 17.00 pod Bernolákovou bránou. Prekvapením je úplne nová trasa vedúca cez priľahlý Biely Kostol.

bil2014_1

Na jazdy chodia mladí aj starší, jednotlivci aj skupinky, rodičia s deťmi, dokonca aj s tými najmenšími v cyklovozíkoch, jazdia pre radosť, zážitok, s kamarátmi, s rodinou, s hudbou, alebo len tak. Na akciu sa nemusíte registrovať, stačí len prísť. Ak nemáte korčule, môžete si ich pred štartom požičať (len v Bratislave). Navyše akcia je pre všetkých zdarma.

bil2014_3

bratislava-inline už po 11. rok obohatila letný program hlavného mesta. Každý piatok s výnimkou dvoch upršaných sa stretli korčuliari a cyklisti a prešli vopred určenou trasou, rekordná účasť bola tento rok 8. augusta, keď sa akcie zúčasntilo spolu 1145 ľudí. Počas leta sa konali aj akcie v Trnave, Piešťanoch, Nitre a Pezinku. „Rande so svojím mestom“, ktoré bolo témou tohoročných jázd tak dopadli mimoriadne úspešne.

bil2014_2

„Dnes mám rande so svojím mestom
Nejdem do baru, len sa vozím
Zdravím neóny známym gestom
Práve odbilo deväť hodín“ (*)

(*) Text reklamnej kampane vychádza z textu piesne Dnes od kapely Tublatanka a je použitý a pozmenený so súhlasom autora Martina Sarvaša.

Viac info o bratislava-inline na www.bratislava-inline.sk

Zdroj: bratislava-inline / www.bratislava-inline.sk