BoyBand sa počas Galapágy tour zastaví v Klube Dole!

Ty Nikdy je ich label, BeatDown je ich noc. Známa česko-slovenská kapela BoyBand vystúpi v rámci Galapágy tour v piatok 10. októbra v Klube Dole na párty Ty Nikdy BeatDown. Koncert Boy Wondera a Ideu prinesie prierez obomi albumami – Galapágy aj Best Of. Supportom bude trojica známych DJov Inphy, AKA a Spank.

Album Galapágy je von už nejaký ten mesiac. Aké sú ohlasy?
Boy Wonder: Väčšinou sú pozitívne. 99% ohlasov sú pozitívne, až ma to prekvapuje.
Idea: V anonymní době plné hejtu a nezájmu jsou ohlasy skvělé. Recenze moc nevychází, pro někoho je lepší Best Of, pro někoho Galapágy. Rozhodující jsou pro nás koncerty a ty jsou kvalitní a je jich hodně.

Aký je zatiaľ váš výlet na Galapágy?
Boy Wonder: Zatiaľ celkom v pohode. Sranda, sem-tam alkohol, cestovanie, homosexuálne tulene, nové, doposiaľ nepoznané druhy emočných výkyvov násobené zmenou klimatického podnebia, do toho občas malá ponorka. Proste pohoda.

Bude v Klube Dole aj niečo špeciálne, keďže ide o váš rezidentný slovenský klub?
Boy Wonder: Povedal by som, že každý koncert má v sebe níečo špeciálne. S každým ďalším koncertom prichádzame na nové vychytávky, ktoré na ďalšom vystúpení skúšame, takže každý koncert je vlastne aj pre nás niečo špeciálne.
Idea: Přesně tak, každá show je jiná už jen v prostředí klubu, v prostředí a nálad samotného města a návštěvníků. Technické podmínky jsou někdy hodně Sarajevo, ale vždy to jde. Když zazní první tón skladby, tak jsem ve své kůži.

Už asi viete porovnať slovenské a české publikum. Ako Slováci reagujú na album a vaše koncerty v porovnaní s Českom?
Boy Wonder: Ja osobne mám pocit, že na Slovensku to žije o kúsičok viac ako u susedov. Na druhú stranu, v Čechách sa cítim viac uvoľnene – možno? Tažko povedať.
Idea: Vždy to bylo na střídačku. Jednou jely víc Čechy a teď jede zase víc Slovensko. Slovensko dokáže víc pochopit vtipy si myslím. Češi je umí jenom vykládat. Ale třeba merch prodáváme stejně tam i tam.

Čo by ste odkázali fanúšikom? Prečo by nemali zmeškať koncert?
Boy Wonder: Mohol by som si navymýšlať plno dôvodov, prečo by si mal príjsť, ale ja myslím, že ten jeden hlavný je každému jasný. Boyband!
Idea: Protože jednoduše umíme hrát koncerty a lidi odchází spokojení a pod vlivem alkoholu. Ale k tomu je nevybízíme.

10. 10. (piatok)
Štart: 22:00 hod.
Vstup:
22:00-24:00 – 5€
24:00-03:00 – 7€
03:00-06:00 – 3€
Event: www.fb.com/events/353487811478432

PLAGaT_Ty Nikdy BeatDown_oktober 2014

Zdroj: klub Dole